Karsein viikko ikinä: maanantai

21,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Täräyttävän hauska uutuussarja alakoululaisille.

Justin Chase on aloittanut uudessa koulussa. Se ei kuitenkaan ole ainoa hikeä pintaan nostattava asia hänen traagisessa elämässään. Hänen äitinsä on juuri mennyt naimisiin vampyyrin kanssa, hänen isänsä ajaa jättiläismäistä vessanpönttöä, avaruusoliot ovat todennäköisesti siepanneet hänen kissansa, ja parhaillaan hän itse roikkuu uima-altaan reunalla pikavauhtia purkautuvien neuleuikkareidensa varassa. Mikä karsea viikko - ja nyt on vasta maanantai!

Vauhdikkaan ja elävästi kuvitetun sarjan jokainen osa keskittyy yhteen kammottavan noloon, epäonniseen ja hulvattomaan päivään. Sopii Maailman paras puumaja -faneille!

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511456728
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Cosgrove Matt
Sivuja
191
Kokoelma
Karsein viikko ikinä
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Lastenromaanisarjan Maanantai-aloitus iski nauruhermoon oikein kunnolla!

Karsein viikko ikinä – lastenromaanisarjan Maanantai-aloitus iski nauruhermoon oikein kunnolla!

Justin Chasen olan takaa pieleen menevät yritykset ja meganolot epäonniset sattumukset lyövät niin yli, ettei myötähäpeä saa mahdollisuutta, vaan lukeminen aiheuttaa välitöntä tyrskähtelyä ja naurunpyrskähdyksiä.

Justinin isän vessanpönttömainosauto ja äidin vampyyripoikaystävä eivät auta yhtään toivottomaksi muodostuvaa elämää. Ja tässä oli vasta maanantai.

Kirjan sarjakuvaromaanimainen ilmaisu kuvineen ja rinnalla kulkevine oivaltavine ja kertakaikkiaan riemukkaine lisäilmaisuineen ja – kommentteineen rääkkäävät nauruhermoja entisestään. Tiistaitakin pääsee jo nauramaan.

Tämä on loistava jatkumo Neropatin päiväkirjalle, Koiramiehelle ja Maailman parhaalle puumajalle.

Taru T, Espoo Tapiola