Käraste vänner

11,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

VINNARE AV ÅRETS ROMAN I STORYTEL AWARDS 2024

Året är 1949 och Betty fyller 30 år. Födelsedagen firar hon tryggt tillsammans med man, barn, släkt och vänner. Äktenskapet med Olof bygger på förtrolighet och vänskap, tillsammans har de fått sonen Anders. Betty arbetar i sin bokhandel, sköter Småtrycksförlaget och har huvudansvaret för hushållet. Hon bestämmer sig dessutom för att ta körkort.

Men under ytan är allt inte lika bekymmersfritt. Betty känner sig ofta otillräcklig och har dåligt samvete för att hon inte hälsar på oftare hos modern i Hudiksvall. Olof börjar dra sig undan och Betty saknar deras gemenskap. Dottern Martina spås en lysande framtid som sångerska och när hennes biologiske far, Martin Fischer, vill ta upp kontakten med henne blir Betty djupt orolig. Samtidigt hopar sig de ekonomiska bekymren och när Betty dessutom blir osams med bästa väninnan Viola är inget längre som det varit.

Käraste vänner är en berättelse om hur vänskap kan bevaras och hur lätt den kan mistas, men det är också en berättelse om hur verklig vänskap kan växa fram när man minst anar det.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789180502733
Julkaisuvuosi
2024
Sidosasu
Pocket-formaatti (Ruotsi)
Sivuja
408
Kokoelma
Böckerna om Betty
Numero sarjassa
3
Kustantaja
Historiska Media

Henkilökunta suosittelee

Lycklig den som har denna läsupplevelse framför sig!

Böckerna om Betty avslutas i höst med del 4, Älskade Betty. De första tre delarna finns i pocket. Lycklig den som har denna läsupplevelse framför sig!

Bella F, Helsinki Kirjatalo