Kaltainen valmiste

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Vallattomia esseitä

Lajien välissä liikkuva teos ihmisistä ja muista eläimistä, halusta, anarkismista sekä siitä, miten salakuljettaa hiiri lentokoneeseen.

Miltä tuntuu hypätä pimeään roskasäiliöön ja huomata sen olevan täynnä ruokaa? Mitä ihminen ajattelee, kun poliisi lyö vieressä seisovaa ihmistä? Entä miten joku päätyy naimisiin Jeesuksen kanssa? Kaltainen valmiste johdattaa lukijan vallattujen talojen katoille ja karismaattisten seurakuntien kokouksiin. Esseeteos käsittelee valtaa ja vallattomuutta, maailmaa koossa pitävää toivoa sekä kertoo Auvisen uskomattomista seikkailuista.

Suvi Auvinen on Suomen kenties tunnetuin anarkisti. Auvinen on hurmannut ennakkoluulottomalla ja terävällä ajattelullaan yleisöjä vasemmalta oikealle. Kaltainen valmiste on hänen ensimmäinen kaunokirjallinen teoksensa, ja aiemmin häneltä on ilmestynyt muun muassa tietokirja Lihan loppu.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523520745
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
206
Kustantaja
Kosmos

Henkilökunta suosittelee

“Tykkäsin koko kirjasta.”

Kaltainen valmiste oli todella kaunis teos. Kirja siirtyi todella luontevasti muistojen ja mielipiteiden välillä, samalla kun aiheet vaihteli pulujen salaliitosta seksuaalisuuteen ja suhteisiin.

Monet ajatukset allekirjoitin Auvisen kanssa jo ennen kirjan lukemista, joten oletin tykkääväni kirjasta. Oikeassa oli oletus. Luonnolliset ja lukijalle helpot tekstit löytyvät myös Auvisen Instagramista, ja oli ihanana nähdä miten sama tyyli ja ajatuksen valui kirjan puolelle sisältäen silti paljon uutta.

Tykkäsin erityisesti luvuista jotka käsitteli dyykkausta, uskontoa, seksuaalisuutta, suhteita ja paskatöitä. Lyhyemmin sanottuna tykkäsin koko kirjasta.

Emmi H, Helsinki Kirjatalo