Käännekohta

35,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Rakastettu pop-ikoni elämänsä tienristeyksessä.

"Vaikka olen jo pitkään tietoisesti työstänyt ajatusta, että aikani artistina on tullut tiensä päähän, ei se tarkoita, etteikö lopettamiseen liittyisi valtavasti tiedostettua ja tiedostamatonta epävarmuutta ja pelkoa."

Kun Antti Tuisku asteli 9. heinäkuuta 2023 alas Ruisrockin päälavalta, päättyi samalla yksi Suomen musiikkihistorian hienoimmista urista. Idolsista alkanut lukemattomia hittejä, ikimuistoisia keikkoja, vääjäämättömiä vastoinkäymisiä ja huikeita onnistumisia sisäänsä kietonut tarina oli tullut päätökseensä, ja edessä häämötti hyppy tuntemattomaan.

Antti Tuiskun päiväkirjaan pohjautuvissa koskettavissa kirjoituksissa podetaan luopumisen tuskaa ja jätetään haikeita jäähyväisiä, mutta myös innostutaan uudesta ja arvaamattomasta ja eletään vielä kerran huikean uran sinetöinyt kiertue, jonka vertaansa vailla olevan show'n on tallentanut kuviin valokuvaaja Hanna Minja Nousiainen.

Antti Tuiskun (s. 1984) ura alkoi vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmasta, ja vähitellen hänestä kuoriutui 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Vuonna 2018 Tuisku julkaisi huikean suositun elämäkerran Antti Tapani ja jäi tauolle. Artistiuransa kesällä 2023 lopullisesti päättänyt Tuisku on kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja liikuntaneuvojaksi ja on myös suosittu puhuja; hän luennoi muun muassa aiheista, joita käsittelee syvemmin kirjassaan Menesty! - Näin löydät itsesi ja voit hyvin (2021).

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510505519
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
253
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Antin oma ääni huokuu kirjasta läpi ja keikkakuvat tuovat ihanaa fiilistä mukaan kirjaan.

Käännekohta seuraa Antti Tuiskun elämää Bailantai-keikkojen jälkeen viimeiseen Mayhem-areenakiertueen keikkaan asti. Arki ja sen tuoma stressi avautuvat meille faneille ennennäkemättömällä tavalla. Antin oma ääni huokuu kirjasta läpi ja keikkakuvat tuovat ihanaa fiilistä mukaan kirjaan.

Antti puhuu todella samaistuttavasti ja rehellisesti mielenterveydestä ja sen ongelmista, ja kertoo mitä tunteita ja ajatuksia artistiuran jättäminen herättää. Olen itse seurannut Anttia melkein koko hänen uransa ajan, enkä ole koskaan tuntenut olevani niin lähellä häntä kuin tätä kirjaa lukiessa.  Iso arvostus myös kaikkea sitä kohtaan, mitä Antti on Suomen musiikkiscenelle tehnyt. 

Odotin tältä kirjalta paljon ja se ylsi kaikkiin odotuksiin. Suosittelen lukemaan jos Antin elämä tai musiikkiala ja kiertue-elämä kiinnostaa!

Emmi H, Helsinki Kirjatalo