Ihmishämärä

39,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Ihminen on tuhonnut planeettansa elinkelpoisuuden ja hänen valtakautensa luomakunnan herrana on ohi. Tapahtuu käänteinen Götterdämmerung: vanhat jumalat palaavat takaisin, on tullut ihmisen vuoro hiipua hämärään.

Heikki Kännön kolme ensimmäistä romaania olivat arvostelumenestyksiä. Esikoisteos Mehiläistie oli ehdolla useiden palkintojen saajaksi, ja toinen romaani Sömnö voitti Runeberg-palkinnon. Kolmas, Runoilija, saavutti Finlandia-ehdokkuuden. Kännöä on verrattu mm. Mika Waltariin. Hänen historiallista romaania ja spekulatiivista fiktiota yhdistävät kirjansa muodostavat ainutlaatuisen, taiteen ja elämän suhdetta tutkivan universumin.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789524834230
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
1038
Kustantaja
Sammakko

Henkilökunta suosittelee

Kutkuttavan trillerinomainen kertomus ihmiskunnasta

Ihmishämärä on eeppisestä mitastaan huolimatta kutkuttavan trillerinomainen kertomus ihmiskunnasta ja jumalinen maailmanselitys, joka ulottuu myyttisestä esihistoriasta dystopiseen, ilmastokatastrofin runtelemaan tulevaisuuteen. Kännö hallitsee jännitteen luomisen ja kertomusrakenteen hämmästyttävän tehokkaasti, ja filosofian, teknologian ja taiteen piireihin liittyvä valtava tietomäärä esitetään teoksessa sujuvasti ja ymmärrettävästi.

Kunnianhimoinen ja kehitelmissään kauaskantoinen teos saattaisi hyötyä siitä, että lukija tuntisi myös neliosaisen sarjan aiemmat osat, mutta päätösosa toimii myös itsenäisenä lukukokemuksena.

Sanni, Helsinki Kirjatalo