Hotellimuistelmat

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kaikki tietävät jotakin hotelleista. Mutta ani harva tietää hotelleista kaiken. "Hotellimuistelmat" on totaalinen läpileikkaus yhden hotellin vaiheista viideltä eri vuosikymmeneltä. Samalla se kertoo paljon hotellien elämästä yleensä: hotellin päivistä ja öistä, huoneista ja käytävistä, tutuista vieraista ja viivähtäjistä, eri ammattikuntien työntekijöistä.

"Hotellimuistelmat" vie lukijan kiinnostavalle paikalle, vastaanottotiskin taakse. Hotellin jokapäiväisen arjen pitää näyttäytyä hotellivieraalle sopivalla tavalla. Lomailijalle tarjotaan erityinen pala luksusta ja työmatkalaiselle sujuva yöpymispaikka ja toimivat palvelut. Vieraiden erilaiset reaktiot välittävät onnistumiset ja epäonnistumiset suorasukaisesti tai vihjauksin, mutta palautteen tulkitsemisessa kehittyy mestariksi.

Hotellialan kaiken kokeneen ammattilaisen humoristisella otteella kertomat tarinat tamperelaisen hotellin työrutiineista ja sattumuksista ovat herkullista luettavaa kaikille, jotka ovat joskus viettäneet yön hotellissa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523870420
Sidosasu
Pehmeäkantinen kirja
Sivuja
219
Kustantaja
Warelia