Höpersankarit 1: Opejahti

22,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Riemastuttava uuden sarjan avaus!

Millaisia ovat ne supervoimat, joista ei puhuta kirjoissa? Tai ne sankarit, joista ei tehdä elokuvia? Tervetuloa tutustumaan Höpersankareihin!

10-vuotias Taavi on aivan tavallinen poika, joka on juuri aloittamassa omituisten supersankarien eli höpersankarien koulussa. Jopa Taavin isällä, koulun uudella opettajalla Karva-Karilla, on höpervoimia! Taavi sen sijaan saa nopeasti kutsumanimen Tavispoika, eikä sopeutuminen oppilaiden kirjavaan joukkoon suju ongelmitta. Taavi saa kuitenkin huomata, että myös tavallisilla lapsilla voi olla erityisiä voimia. Kun selviää, että koulusta on kadonnut mystisesti kaksi opettajaa, Taavia tarvitaan avuksi tapahtumarikkaaksi yltyvään opejahtiin.

Höpersankarit-sarja tarjoilee seikkailua, hulvatonta koululaishuumoria ja supersankarivitsejä! Ala-asteen opettajana toiminut Ernest Lawson tietää, millä konsteilla lapset saadaan nauramaan. Sarjan on kuvittanut hurmaavasti sarjakuvakuvittajana aloittanut Maria Makkonen.

Näyttelijä ja juontaja Ernest Lawson tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -kisan voittajana ja ohjelman nykyisenä juontajana. Lawson on siviiliammatiltaan luokanopettaja.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510501290
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Makkonen Maria
Sivuja
116
Kokoelma
Höpersankarit
Numero sarjassa
1
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Lasten sanailu vaikuttaa fiktiivisestä seikkailusta huolimatta aidon nasevalta.

Koko kansan tuntema Erkku on aloittanut riemastuttavan lastenromaanisarjan omituisia supervoimia omaavien lasten höpersankarikoulusta, johon tavis-Taavikin joutuu isänsä saatua sieltä opettajan pestin.

Höpervoimattomuus aiheuttaa Taaville kuumottavia hankaluuksia, mutta kun opettajia alkaa kadota, pääsee Taavikin osoittamaan taitonsa opejahdissa. Voin vain kuvitella kuinka hauskaa lapsilla on heidän lukiessaan herkullisen äklöjen taitojen tahallisissa ja varsinkin tahattomissa käyttötilanteissa. Lisäksi lasten sanailu vaikuttaa fiktiivisestä seikkailusta huolimatta aidon nasevalta, Lawsonillahan on ammentaa opettajan ammattinsa kautta tosielämän huumoria tarinaan. Kuten myös tärkeitä teemoja, kuten erilaisuuden hyväksyminen ja toisten arvostaminen.

Maria Makkosen kuvitus elää mainiosti tarinassa, joka muuten jatkuu kesän kynnyksellä, kun Höperit kohtaavat Superit!

Taru T, Espoo Tapiola