Heartstopper. Osa 1

21,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Poika tapaa pojan. Pojista tulee ystävät. Pojat rakastuvat.

Sydämen sulattava sarjakuvaromaani ystävyydestä ja tunnemyrskystä, jonka vain ensirakkaus voi synnyttää.

Charlie ja Nick käyvät samaa koulua ja tapaavat jouduttaan vieruskavereiksi. Charlien sydän on pysähtyä, kun hän näkee Nickin ensi kerran, ja rakastuu päätä pahkaa. Vaikka Charlien järki sanoo, ettei heidän välillään voi koskaan olla mitään ystävyyttä enempää, hän ei voi tunteilleen mitään. Voisiko Nick sittenkin olla vähän kiinnostunut Charliesta...?

Heartstopper-sarjassa käsitellään ystävyyttä, rakkautta ja rohkeutta olla oma itsensä. Charlien ja Nickin polut kietoutuvat yhteen ja muodostavat suuremman tarinan, joka ei jätä ketään kylmäksi

Kirjailija-kuvittaja Alice Oseman syntyi Kentissä Englannissa 1994. Hänen esikoisromaaninsa Solitaire julkaistiin, kun hän oli vasta 19-vuotias. Myöhemmin Osemanilta on ilmestynyt myös kolme muuta nuorten aikuisten romaania. Syksyllä 2016 nettisarjakuvina alkanut Heartstopper oli hänen läpimurtonsa, ja nyt Charlien ja Nickin tarinaa kuvataan myös Netflix-sarjaksi.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520441111
Sidosasu
Pehmeäkantinen kirja
Kuvitus
Oseman Alice
Sivuja
263
Kokoelma
Heartstopper
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Tämä on hyvän olon tarina!

Tämä on hyvän olon tarina todella söpöillä hahmoilla. Sarjakuva on todella kauniisti piirretty ja tarina vetää mukanaan!

5/5 tähteä, suosittelen jokaiselle. Jopa minun kaltaiset ihmiset, jotka eivät todellakaan lue sarjakuvia, nauttivat varmasti tästä.

Emmi H, Helsinki Kirjatalo