Hälytystila

26,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tulevaisuudessa avaruusmatkoille on palkattava mukaan turvallisuusandroidi. Vaikka androidit ovat tietoisia, ihmiset vieroksuvat niitä - ja Murhabotin tapauksessa tunne on molemminpuolinen.

Hallintamoduulinsa hakkeroinut Murhabotti on lähetetty kaukaiselle planeetalle tutkijaryhmän turvaksi, mutta töiden tekemisen sijaan se mieluummin vain pysyttelisi omissa oloissaan, ahmisi saippuasarjoja ja välttelisi kiusallisia kohtaamisia ihmisten kanssa. Mutta kun tutkijat ajautuvat pahaan pulaan, jää Murhabotin vastuulle pelastaa ihmisensä.

Hälytystila on mustalla huumorilla höystetyn scifisarjan avausosa. Päiväkirjaa pitävä Murhabotti tarkkailee maailmaa ympärillään ja yrittää löytää oman paikkansa siinä - ja tekee samalla kirpaisevia huomioita ennakkoluuloisista ihmisistä.

Martha Wells on amerikkalainen scifi- ja fantasiakirjailija, joka on voittanut kaikki genrejen tärkeimmät palkinnot. Murhabotin päiväkirjoja on myyty yli miljoona kappaletta painettuina kirjoina, ja Hälytystila on käännetty 28 kielelle. Kirjan on suomentanut ansioitunut spekulatiivisen fiktion kääntäjä Mika Kivimäki.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789524060080
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
191
Kokoelma
Murhabotin päiväkirjat
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Hertta Kustannus

Henkilökunta suosittelee

Murhabotti on aivan ihanan valloittava persoona.

Scifiä ja sarkastisia kommentteja, nyt on kirja minun makuuni! Murhabotti on aivan ihanan valloittava persoona. Kirja pomppaa heti tapahtumien keskelle ja hahmoihin tutustuu ihanasti pikkuhiljaa. Suhteet rakentuu kirjan edetessä ja murhabotti oppii ihmisistä paljon.

Iso suositus tälle! Onneksi toinen osa, Keinotekoinen olotila, on jo ilmestynyt.

Emmi H, Helsinki Kirjatalo