Ennen kuin kahvi jäähtyy

28,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Jos voisit matkata ajassa taaksepäin, mitä tekisit toisin?

Japanilaisen Toshikazu Kawaguchin esikoisromaanissa Ennen kuin kahvi jäähtyy tokiolainen kahvila kääntää asiakkaidensa elämän ylösalaisin.

Syrjäisellä sivukujalla Tokiossa sijaitsee viehättävä kahvila Funiculì Funiculà, joka on tarjoillut tarkkaan valikoitua kahvilaatua asiakkailleen jo yli sadan vuoden ajan. Paikallisen legendan mukaan kahvila kuitenkin tarjoaa myös jotakin aivan muuta: mahdollisuuden matkustaa ajassa.

Yhden kesän aikana neljä ihmistä uskaltautuu istumaan tiettyyn pöytään ja tietylle tuolille toiveenaan tehdä aikamatka. Se ei kuitenkaan ole yksinkertaista, ja siihen liittyy monia sääntöjä. Tärkein niistä on, että aikamatka voi kestää vain niin kauan, kuin kahvi kupissa pysyy lämpimänä.

Toshikazu Kawaguchin kulttimaineeseen noussut esikoisteos on tunteikas, eriskummallinen, arvoituksellinen ja persoonallinen romaani, joka lämmittää lukijan sydäntä kuin kupillinen vastakeitettyä kahvia.

Ennen kuin kahvi jäähtyy on noussut BookTok-ilmiöksi ympäri maailmaa ja se on myynyt jo yli miljoona kappaletta.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523769120
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
236
Kokoelma
Kahvia ja aikamatkailua
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Bazar

Henkilökunta suosittelee

Kotoinen tunnelma ja hahmojen kiinnostavat elämäntarinat tekivät tästä ihanan lukukokemuksen!

Helppolukuinen ja koskettava tarina kahvilasta, joiden asiakkaat voivat matkata ajassa taaksepäin. Kotoinen tunnelma ja hahmojen kiinnostavat elämäntarinat tekivät tästä ihanan lukukokemuksen!

Indigo, Espoo Tapiola