Emily, eli kuinka sukua jatketaan

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Hyppäisittekö mieheni housuihin? Ja sitten pudottaisitte ne, kiitos.

Hilpeän tuhma historiallinen romaani saa 1700-luvun kipinöimään. Mihin kaikkeen lady onkaan valmis estääkseen sukupolvien ketjua katkeamasta?

Emilyllä on pulma: kartano tarvitsee perillisen, mutta aviomies on tiessään. Onneksi ovelle ilmestyy kirkassilmäinen herra Drake, joka on valmis ottamaan lordi Levinin paikan niin vieraiden edessä kuin sängynverhojen suojassakin.

"Terhi Tarkiaisen tyyli on riemastuttavaa, sopivan ronskia ja kieli poskessa reviteltyä mutta kuitenkin tyylikästä. Kutkuttavasti kuvattuja eroottisia väreitä ja hienosti tekstiin upotettua historian tuntemusta ilman rasittavaa luennointia." Leena Lehtolainen

Terhi Tarkiainen (s. 1977) raikastaa historiallisen romaanin genreä tuomalla siihen ilottelevaa leikillisyyttä, joka oli varsin ominaista myös hänen kuvaamansa 1700-luvun oman ajan kirjallisuudelle. Emily, eli kuinka sukua jatketaan on hänen kolmas romaaninsa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520435684
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
394
Kokoelma
Vallattomat viettelijät
Numero sarjassa
2
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Viihdyttävä kirja

Kirjailija Terhi Tarkiaisen uusin romaani Emily, eli kuinka sukua jatketaan on huumorintajuinen ja ronski historiallinen romaani, joka sijoittuu 1700-luvulle. Vaikka teos nimellään viittaa edeltäjäänsä, se on kuitenkin täysin itsenäinen.

Tarinassa on paljon odottamattomia käänteitä, jotka pitävät lukijan kiinnostusta yllä loppuun asti. Kutkuttavasti kuvattuja eroottisia väreitä ja hienosti tekstiin upotettua historian tuntemusta.

Nicole F, Helsinki Kirjatalo