Einarin elokuu

27,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kesäloman viimeiset, hehkuvat päivät. Einari elää ne täysillä. Uimahyppyjä järveen, etelänapaleikki, kuperkeikkakoulua pikkusiskolle, käpytaisteluja, vuohenmaitoa. Kun toka luokka alkaa, Einari päättää osallistua koulun kykykilpailuun. Jokaisena päivänä tapahtuu jotain. Ja lopulta selviää myös pelottavan Sadeviittamiehen salaisuus.

Einarin elokuu on palkitun kirjailijan Riina Katajavuoren ensimmäinen lastenromaani.
Teoksen mietteliään mustavalkokuvituksen on tehnyt Jani Ikonen.

Einarin elokuu sopii lukemaan oppineille lapsille, mutta toimii myös ääneen luettuna. Parhaiten pääsee tunnelmaan, kun kirjaa lukee taskulampun valossa elokuisena iltana.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523990555
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Kuvitus
Ikonen Jani
Sivuja
86
Kustantaja
Enostone

Henkilökunta suosittelee

Miellyttävä makupala vauhtiseikkailujen väliin.

Riina Katajavuoren lastenromaani Einarin elokuu on lämmin henkäys lapsuuden viattomista turvallisista mökkikesistä, kun luonto antaa parastaan ja ilo irtoaa kaverin kanssa pienistä asioista.

Koulukin alkaa kivoissa merkeissä ja syksyisellä mökkikäynnillä selviää myös loman aikana hieman mietityttänyt sadeviittamiehen arvoitus.

Katajavuoren lempeästi soljuva kieli on saanut rinnalleen Jani Ikosen hieman särmikkäämmän mustavalkokuvituksen.

Einarin elokuu on miellyttävä makupala vauhtiseikkailujen väliin. Siitä löytää vivahteita ja sävyjä, joihin sukeltaa turvaan viihtymään ja ehkä löytämään omankin sisäisen metsämiehensä. Ihana!

Taru T, Espoo Tapiola