Ei mitään vakavaa

31,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Se on match!

Mustan huumorin sävyttämä romaani naisesta, joka etsii uutta alkua vuorovanhemmuuden ja Tinderin levottomassa ristiaallokossa.

Avioeron jälkeen Julia herää todellisuuteen, jossa hän on paljon muutakin kuin äiti ja projektipäällikkö. Hän asuu vuoroviikoin perheen yhteisessä kodissa ja sitten taas omillaan, joten aikaa jää myös seksin, seuran ja uuden rakkauden etsimiseen.

Onneksi sitä varten on Tinder, tuo sovellus täynnä mahdollisuuksia. Mutta miten siellä käy naisen, joka vasta opettelee nykydeittailun alkeita eikä yhtään tiedä mitä haluaa?
Ei mitään vakavaa kertoo kuumottavista kohtaamisista ja halusta elää itsensä näköistä elämää.

Katja Lahti (s. 1974) on espoolainen kirjailija ja bloggaaja, joka tuulettaa käsityksiä naiseudesta, äitiydestä ja parisuhteesta. Hänet tunnetaan erityisesti Project mama -perheblogista ja Vuoden mutsi -tietokirjoista.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520448295
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
288
Kustantaja
Tammi

Henkilökunta suosittelee

Kepeä kuvaus eronjälkeisestä elämästä omillaan.

Julia on elänyt poliitikkomiehelleen ja lapsilleen, mutta eron yllättäessä päätyykin vuoroviikoiksi sinkkuasuntoon. Mitä silloin tehdään? Lahden kirja on hauska ja kepeä kuvaus eronjälkeisestä elämästä omillaan. Mitään ei kannata ottaa vakavasti, ei ainakaan niitä puolta nuorempia Tinder-ehdokkaita.

Aleksandra, Helsinki Kirjatalo