Disney. Pupuvaari Pitkäkorva

11,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Rakastettu klassikkokuvakirja vihdoin hartaasti toivottuna uusintapainoksena!

Tämä ihastuttavalla originaalikuvituksella varustettu klassikkotarina sulattaa niin uusien kuin vanhojen Disneyn ja Tammen kultaisten kirjojen fanien sydämet!

Tämä Yhdysvalloissa vuonna 1951 julkaistu ja 1954 suomennettu kultainen kirja kertoo koskettavan tarinan Pupuvaarista, joka opettaa pupulapsisukupolven toisensa perään koristamaan maailman väreillä. He maalaavat pääsiäismunia, kevätkukkia, sammaleiden syvää vihreää, syksyn hehkuvat ruskan värit. Talvella he maalaavat siniset varjot hangille ja koristavat ikkunat jääkristallein. Näin vierivät vuodet ja vuodenajat, kunnes Pupuvaari Pitkäkorva ei keksi enää mitään uutta maalattavaa. Hän joutuu matkustamaan pois, mutta sitä ennen hän on varannut pikku pupujusseille kaikkien aikojen yllätyksen.

Tammen kultaiset kirjat ovat tärkeä osa suomalaista lapsuutta. Sarja on oiva osoitus siitä, miten korkeatasoinen lasten kuvakirja säilyttää suosionsa sukupolvelta toiselle. Moni jo isovanhemmaksikin ehtinyt muistaa Tammen kultaiset kirjat omasta lapsuudestaan. Ehkä pienet lukijat vuorostaan löytävät sarjan kirjoista tarinoita, joita he muistelevat vielä vuosikymmentenkin päästä.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520459536
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
32
Kokoelma
Tammen kultaiset kirjat
Numero sarjassa
22
Kustantaja
Tammi