Au revoir ja näkemiin, Agneta

29,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Lähde Emma Hambergin kanssa takaisin Ranskaan ihanan Agnetan luo!

"Au revoir ja näkemiin, Agneta kertoo rohkeudesta, oman tilan ja omien unelmien löytämisestä, oikeudesta näkyä ja kuulua. -- On hienoa, miten Agneta alkaa lopulta vaikuttaa ympäristöönsä niin, että muutkin rohkaistuvat ja uskaltavat lähteä kohti omia seikkailujaan."

- Bläddrat

Ruotsalainen Agneta on löytänyt henkisen kotinsa ja libidonsa ranskalaisesta pikkukylästä. Iltaisin hän tanssii vanhassa luostarissa, ja hänellä on uusia ystäviä, kuten kauniita alusvaatteita ompeleva Bonnibelle, baarin omistaja Fabien ja luostarin isäntä, dementoitunut vanha Einar. Puutarha kukkii, viini maistuu ja juusto, juusto...

Mutta eräänä päivänä luostarin portilta kuuluu kohtalokas kolkutus. Einarin vuosia jatkunut elämänmuoto uhkaa romahtaa, ja luostarin boheemi tarina näyttää olevan lopussa. Einar tietää paremmin kuin hyvin, ettei mikään kestä ikuisesti, mutta Agneta ei aio luovuttaa yhtä helposti - kaikki kaunis ei saa kadota kuin hiekkalinna vuoroveden mukana.

Emma Hamberg (s. 1971) on tuottelias kirjailija, tv-juontaja, journalisti ja sarjakuvantekijä. Hänen uusimmat elämäniloiset romaaninsa sijoittuvat Ranskaan: Au revoir ja näkemiin, Agneta on jatkoa kirjalle Je m'appelle Agneta. Molemmat ovat valloittaneet lukijat sekä Ruotsissa että maailmalla. Au revoir ja näkemiin, Agneta valittiin vuoden 2023 Ruotsin parhaaksi hyvän mielen kirjaksi.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510502334
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
352
Kokoelma
Agneta
Numero sarjassa
2
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Vaikka perusvire on ehdottomasti elämäniloinen ja positiivinen, kyyneleitä ja kolhuja on tässäkin osassa.

Ihastuin valtavasti Emma Hambergin viime vuonna voimaannuttavaan Je m’appelle Agnetaan. Olikin itsestään selvää jatkaa Agnetan edesottamuksia jatko-osassa Au revoir ja näkemiin, Agneta.

Tällä kertaa Agneta kipuilee vanhasta elämästä irtautumisen kanssa, ja huomaa olevansa oman elämänsä herra vain Ranskassa. Kun rakas ystävä joutuu siellä pulaan, kokee hän velvollisuudekseen kierrättää hyvää ja olla vuorostaan pelastava enkeli.

Vaikka perusvire on ehdottomasti elämäniloinen ja positiivinen, kyyneleitä ja kolhuja on tässäkin osassa. Agneta taitaa sielultaan vahvistuneena toipua niistä lukijaa nopeammin. Hyvä niin, koska sarja päättyy tähän. Seuraavassa kirjassa ihastuttaa jo uusi sankaritar.

Taru T, Espoo Tapiola