Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin

10,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Mia Kankimäki jättää 38-vuotiaana päivätyönsä kustantamossa ja lähtee jäljittämään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shonagonia. Hän ei tunne ketään Kiotossa eikä osaa kieltä, mutta hän on lukenut englanniksi Sein Tyynynaluskirjan ja tuntee löytäneensä sielunsisaren: modernin naisen, jonka havainnot elämästä voisivat olla Virginia Woolfin. Sei listaa myös hurmaavia, ärsyttäviä, elegantteja asioita, ja niitä, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.

Irtiotto ei ole helppo, mutta uusi elämä imaisee matkaajan nopeasti mukaansa. Hän huumaantuu temppeleistä, kirsikankukista, Kamo-joen itkupajuista, kabuki-teatterista, zen-meditaatiosta, teehuoneista.

Kirjoittavan tutkimusmatkailijan kokemuksista syntyy tositarina, jota lukee kuin parasta romaania. Ihailemaansa hovinaista jäljittäessään Mia Kankimäki havahtuu myös huomaamaan, mitä elämältään haluaa.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511283386
Sidosasu
A-formaatin pokkari
Sivuja
380
Kokoelma
Seven
Kustantaja
Otava

Henkilökunta suosittelee

Ihana, ihana Mia Kankimäki!

Ihana, ihana Mia Kankimäki! Tämä kirja seuraa 1000-luvun alussa elänyttä Sei Shonagonia, japanilaista hovineitoa ja kirjailijaa. Rakastuin Japaniin, Seihin ja Kankimäen kirjoitustapaan! ❤️

Indigo, Espoo Tapiola