Asfalttihommissa

17,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Kypärä päähän ja rukkaset kouraan, nyt mennään asfalttihommiin!

Salla Savolaisen suosittu kirjasarja erilaisista työmaista saa jatkokseen vauhdikkaan pahvikirjan, joka on täynnä isoja työkoneita, tietoa ja toimintaa.

Tietyömaalla on kova meteli, kun valtava jyrsin rouhii vanhaa päällystettä. Mutta missä kummassa Koistisen kuorma-auto viipyy? Perävalot vain vilkkuvat, kun hän kurvaa Piki-koiransa kanssa työmaalle ja sieltä taas takaisin asfalttiasemalle...

Salla Savolaisen hienot työkonekuvat ja hyväntuulinen tarinointi ovat takuuvarma yhdistelmä. Sarjan aiemmat osat Asfalttia! ja Betonia! ovat löytäneet valtavasti pieniä ja isompiakin työmaafaneja!

Salla Savolainen on kirjoittanut ja kuvittanut lastenkirjoja jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on saanut kuvituksistaan muun muassa Rudolf Koivu -palkinnon.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510492550
Sidosasu
Pahvisivuinen kirja
Kuvitus
Savolainen Salla
Sivuja
26
Kokoelma
Työmaa
Numero sarjassa
3
Kustantaja
WSOY

Henkilökunta suosittelee

Nyt asfaltoidaan! Mainio tietopaketti isojen koneiden ystäville!

Nyt asfaltoidaan! Mainio tietopaketti isojen koneiden ystäville! Savolaisen hurmaavat ja humoristiset kuvat ja sopivan niukka teksti avaavat asfaltoinnin saloja 1-99 -vuotiaille. Pahvisivut kestävät kovakouraisempaakin lukemista ja jopa kirjankulman maistelua. Piki-koiran ja Koistisen tutut hahmot (Savolaisen aiemmista teoksista ’Betonia!’ ja ’Asfalttia!’) kertovat tienkorjauksen eri vaiheet ja pikkulukijani rakasti koiran ärisemistä työrukkaselle. Jopa mummoihminen on nyt perillä siitä, mitä ”liimapossu” työmaalla tekee.

Eeva O, Helsinki Kirjatalo