Alea Aquarius 1 - Meren kutsu

26,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Taianomainen kirjasarja luonnosta, ystävyydestä ja itsensä löytämisestä.
Meri on vetänyt Aleaa puoleensa niin kauan kuin hän muistaa. Mutta houkutteleviin aaltoihin liittyy hengenvaara. Alea ei saa missään olosuhteissa joutua kosketuksiin kylmän meriveden kanssa. Hän muistaa erittäin hyvin äitinsä varoituksen ennen kuin tämä katosi jäljettömiin.

Kuka Alea on ja mistä hän on lähtöisin? Alkuperäänsä etsiessään hän tutustuu Alpha Cru-seikkailujengiin, joka purjehtii Crusis-veneellä maailman valtamerillä. Eräänä päivänä myrsky iskee ja heittää Alean yli laidan, eikä mikään ole enää ennallaan...

Alea Aquarius on uuden ajan merenneitotarina. Kahdeksanosainen kirjasarja kertoo ystävyksistä, jotka omistautuvat ympäristön suojelemiselle, koska maailman tulevaisuus kuuluu nuorille. Seikkailullista ja mielikuvituksellista ekofantasiaa, jossa on ripaus rakkautta.

Lähes miljoona myytyä kirjaa!

Tanya Stewner on yksi Saksan menestyneimmistä lasten- ja nuortenkirjailijoista. Hänen palkittuja teoksiaan on myyty kansainvälisesti yli 4,5 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty lähes 20 kielelle.

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789527471623
Sidosasu
Kovakantinen kirja
Sivuja
289
Kokoelma
Alea Aquarius
Numero sarjassa
1
Kustantaja
Sitruuna

Henkilökunta suosittelee

Upea merellinen seikkailusarja 9-12 -vuotiaille ajankohtaisella ympäristöteemalla.

Tanya Stewnerin Alea Aquarius on upea merellinen seikkailusarja 9-12 -vuotiaille ajankohtaisella ympäristöteemalla. Sarjan ensimmäisessä osassa sankarijoukko Alpha Cru kuroutuu kasaan, ja porukan ”perustaja” luo joukkoon heti alusta alkaen fiksua linjaa, mikä pitää turvallisemmin kasassa äitinsä muistoa etsivän ja uuteen merenneidolliseen itseensä tutustuvan Aquan heittäytymisen tutkimusmatkoilleen.

Tärkeinä asioina merensuojelun lisäksi on yhteishenki, rehellisyys ja luottamus. Erityisen kutkuttavaksi tarinan tekee erittäin fyysinen ja eloisa kuvaus niin merenalaisista aistimuksista kuin maanpäällisistä edesottamuksista. Sarjanaloitus jää kutkuttavasti kesken, onneksi kakkososa Meren värit on juuri ilmestynyt.

Taru T, Espoo Tapiola