Äkkää ja tökkää - Eläimet

24,90 €

Osta verkkokaupasta

Kuvaus

Tökkää täplikkäitä eläimiä! Etsi erilainen meritähti. Laske lepakot! Pörröisten, suomuisten, viiksekkäiden ja siivekkäiden eläinten maailmassa on loputtomasti ihmeteltävää ja tutkittavaa yhteisiin lukuhetkiin! Hauskojen kysymysten lisäksi upea ja lasta aktivoiva katselukirja tulvii värejä, muotoja ja hellyttäviä eläinhahmoja äkättäväksi ja tökättäväksi. Kirjassa tutustutaan suomalaisiin koti- ja villieläimiin sekä maailman eläimiin. Kuvituksissa möngitään, vipelletään ja sukellellaan niin viidakossa, metsässä, savannilla, järvessä, meressä, puutarhassa, mullan alla kuin öisessä luonnossakin.

Äkkää ja tökkää on kirja, jonka äärellä osoittaminen ei ole epäkohteliasta!

Kalle Nuuttila on kustannusalan moniottelija ja kahden pienen pojan isä. Hän on suomentanut useita lastenkirjoja ja kirjoittanut aiemmin mm. lasten tietokirjat Kuka keksi banaanipotkun ja Äkkää ja tökkää liikenteessä (Lasten Keskus).

Riku Ounaslehto on pohjoisesta ponnistanut, nykyään helsinkiläistynyt kuvittaja. Hänen monipuolinen kuvitustyylinsä taipuu niin kuvakirjoihin, näyttäviin jouluilmeisiin, animaatioihin kuin uniikkeihin kuosiluomuksiin.

Ikäsuositus: 2

Saatavuus

6+ kirjaa saatavilla
1-5 kirjaa saatavilla
0 kirjaa saatavilla

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523547186
Sidosasu
Pahvisivuinen kirja
Kuvitus
Ounaslehto Riku
Sivuja
28
Kokoelma
Äkkää ja tökkää
Kustantaja
Lasten Keskus