Kohtaamispaikalla: Lọlá Ákínmádé Åkerström – Helsinki

7.5. klo 17:30 – 19:00

Helsinki Kirjatalo

Akateeminen X Crush

Englanniksi

Tervetuloa Helsingin Kohtaamispaikalle seuraamaan kansainvälisesti palkitun kirjailijan, Lọlá Ákínmádé Åkerströmin ja Crush Movement-tapahtuman perustaja Katja Presnelin keskustelua.

Ákínmádé Åkerström on kirjoittanut kaksi kirjaa: Everything is Not Enough (2023) ja In Every Mirror She’s Black (2021). Molemmissa kirjoissa kerrotaan elämästä, mistä emme kuule riittävän usein. Ákínmádé Åkerström asuu Ruotsissa, Tukholmassa jonne myös kirjojen tarinat sijoittuvat. Kirjojen kansainvälisestä menestymisestä riippumatta, kirjoja ei ole kustannettu Ruotsissa. 

Nigerialais-amerikkalainen kirjailija Lọlá Ákínmádé Åkerström on asunut kolmella eri mantereella – Afrikassa, Pohjois-Amerikassa ja nyt Euroopassa, Ruotsissa – pitkiä aikoja. Hän on kiinnostunut kulttuurin monimutkaisuudesta ja vivahteista sekä siitä, miten se ilmenee ihmissuhteissa. 

Ruotsissa asuva Lọlá on kansainvälinen bestseller- ja palkittu visuaalinen tarinankertoja, puhuja ja valokuvaaja. Hänen töitään on julkaistu muun muassa National Geographicissa, BBC:ssä, CNN:ssä, The Guardianissa, Sunday Times Travelissa, The Telegraphissa, New York Timesissa, Travel + Leisure -lehdessä ja Lonely Planetissa.

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Akateeminen X Crush Movement

Tapahtuma on tuotettu yhteistyössä Crush Movementin kanssa. Akateemisen asiakkaat saavat 30 euron alennuksen Crushin lipuista koodilla AKATEEMINEN30. Osta lippu nyt osoitteesta: crushmovement.com