Vapaa rakkaus

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Nelikymppinen Phyllis ja hänen Lontoon lähiöelämään juurtunut perheensä - ulkoministeriön virkamies Roger, teini-ikäinen lukutoukka Colette ja 9-vuotias kultapoika Hugh - ovat vuoden 1967 kuohujen keskellä kuin menneestä maailmasta.

Eräänä helteisenä kesäiltana perheen elämä mullistuu, kun ystävien parikymppinen boheemipoika Nick tulee päivälliselle. Phyllis tekee valinnan, joka on täysin päinvastainen kuin häneltä äitinä ja vaimona odotetaan.

Millaista on elää itselleen uskollisena ja totuudenmukaisesti, ja millainen on tuon valinnan hinta?

"Ei ole Tessa Hadleyn veroista perhedynamiikan ja perheenjäsenten muodostaman tunnekartan monimutkaisen kudoksen kuvaajaa. Hän on nero vangitsemaan karkaavia ajatuksia ja muistoja, halun väkevää energiaa sekä sitä häilyvää järkeilyä, joka muodostaa sisäisen olemuksemme... Vapaa rakkaus on syvällinen, poikkeuksellisen hienovireinen romaani." - Wall Street Journal

"Ruhtinaallinen ja yllättävä." - Publishers Weekly tähtiarviossaan

"Hadley on tämän päivän parhaita romaanikirjailijoita." - Chimamanda Ngozi Adichie

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789512431892
Bandtyp
Inbunden
Sidor
318
Förlag
Gummerus

Personalen rekommenderar

Vangitseva lukukokemus.

Tarkkanäköinen kuvaus siitä, miten keskiluokkaisen perheen arki särkyy äidin rakastuessa nuoreen mieheen. Vangitseva lukukokemus, jossa erityisesti ihastutti maalauksellinen kieli ja terävän oivaltavasti kuvatut ihmiset.

Birgitta, Tammerfors