Täällä oli susia

31,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Villisydäminen romaani täynnä luonnon lumoa.

Täällä oli susia on pakahduttavan kaunis romaani Viimeisen muuttolinnun tekijältä, "poikkeuksellinen teos, joka vangitsee sielun ja särkee sydämen vain korjatakseen sen uudelleen." (Newsweek)

Inti Flynn saapuu Skotlannin ylämaille kaksossiskonsa Aggien kanssa. Inti johtaa biologitiimiä, jonka tehtävänä on vapauttaa susilauma takaisin luontoon. Varautunut Inti alkaa laskea suojauksiaan huomatessaan, että sudet sopeutuvat: sekä luonnolla että hänellä itsellään on mahdollisuus parantua menneisyyden haavoista. Mutta sitten lähistöltä löytyy maanviljelijä kuolleena, ja syyttävät sormet osoittavat Intin rakkaita susia.

Charlotte McConaghy asuu Australian Sydneyssä. Hän on opiskellut elokuvakäsikirjoittamista ja kirjoittanut muun muassa useita nuortenkirjoja. Viimeinen muuttolintu (WSOY 2021) oli hänen ensimmäinen romaaninsa aikuisille. McConaghy rakastaa luontoa ja vahvojen naisten tarinoita.

*

"Lyyrinen, vangitseva, ajattelua kiihottava ja jännittävä." - Good Morning America

"Rohkea, sydämellinen ja rehellinen romaani." - New York Times Book Review

"Runollinen, villisydäminen romaani." - PopSugar

"Vetävä ja monessa kohtaa liikuttava." - Sydney Morning Herald

"Tyrmäävä." - Publishers' Weekly

"Teos pohtii ekosysteemien muuttumisen sosiaalisia ja tieteellisiä seurauksia ja muistuttaa meitä siitä, että yhtä lailla ihmiset kuin eläimetkin voivat särkeä sydämemme." - Scientific American

"Upea yhdistelmä luontokirjallisuutta ja ihmissuhteiden syvällistä tutkiskelua." - Newsweek

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510484388
Bandtyp
Inbunden
Sidor
358
Förlag
WSOY

Personalen rekommenderar

Pohdiskelua niin ihmisten kuin eläinten oikeuksista.

Charlotte McConaghy kirjoittaa uutuudessaan Täällä oli Susia luonnon katoavaisuudesta kuten viimevuotisessa Viimeisessä muuttolinnussaankin. Susikannan elvytyksellä pyritään Skotlannissa saamaan muun muassa kauriiden ja kasvien kautta ekotasapainoa kuntoon, mutta karjankasvattajat eivät tietenkään ole biologitiimin kanssa asiasta yhtä mieltä.

Asetelmasta sukeutuu draamaa ja pohdiskelua niin ihmisten kuin eläinten oikeuksista ja moraalista. Ja tämä sijoitettuna Skotlannin jylhille ylämaille ihmissuhdedraamalla höystettynä tekee tunteisiinkäyvästä kirjasta mieleenpainuvan. Suosittelen!

Taru T, Esbo Hagalund