Syvään päähän

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Julia ei ole harrastanut seksiä kolmeen vuoteen. Selibaatti päättyy uskomattoman epäonniseen yhden illan säätöön ja syytöksiin peniksen rikkomisesta, ja Julia päättää, että nyt riittää. Olisikohan hän sittenkin etsinyt rakkautta - ja nautintoa - ihan vääristä paikoista...

Puolivahingossa Julia sukeltaa suoraan Lontoon queer-maailman syvään päähän, eikä kestä kauaa, kun hän jo rakastuu tulisesti itsevarmaan taiteilijanaiseen. He eivät saa toisistaan tarpeekseen, mutta kannattaisiko Julian kuunnella parhaan ystävänsä varoituksia?

Syvään päähän on hävyttömän estoton kuvaus itsensä ja rajojensa etsimisestä ja löytämisestä.

"Jos luet tänä vuonna yhden kirjan, se on tässä!" - Suomen Cosmopolitan

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789512413027
Bandtyp
Inbunden
Sidor
421
Förlag
Gummerus

Personalen rekommenderar

Hävyttömän hauska

Hauska ja ihanan hävytön kirja muka-heterosta Juliasta, joka ajautuu Lontoon sateenkaaripiireihin etsimään yhtä lailla rakkautta kuin itseäänkin.

Julia ajautuu tylsiin suhteisiin miesten kanssa eivätkä suhteet oikein johda mihinkään. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa kotibileissä itsevarman Janen, joka houkuttelee hänet ensi kertaa queer-piireihin. Pian Julia seikkailee tässä salaperäisessä satumaailmassa kuin Liisa Ihmemaassa konsanaan. Hän kuitenkin huomaa, että oli sitten homo tai hetero, ihmissuhteet ovat ihan samanlaisia – yhtä ongelmallisia.

Aleksandra, Helsingfors Bokhuset