Synnin vartijat

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Viiltävän ajankohtainen dekkari kuolinavusta ja hakkeroinnista

Maria Wernin aviomies Björn on halvaantunut ja puhekyvytön. Kun Gotlannin rannikolta löytyy nuoren miehen ruumis, Marian on tasapainoiltava aikaa vievän rikostutkinnan ja Björnistä huolehtimisen kanssa. Björnin henkilökohtaiset avustajat helpottavat Marian taakkaa, mutta jokin järjestelyssä kaihertaa hänen mieltään.
Maria kollegoineen yhdistää nuoren miehen kuoleman ryhmään, joka uhoaa rankaisevansa ihmisiä näiden synneistä ja teloittavansa petturit näyttävästi. Visbyn poliisilla on vastassaan murhaaja, jonka motiivit ovat keskiaikaiset ja joka striimaa teloituksensa nettiin.

Anna Janssonin rakastettu Maria Wern -sarja on ajankohtaisempi kuin koskaan. Synnin vartijat pureutuu vaikeisiin kysymyksiin kuolinavusta ja hakkeroinnista ja valottaa myös Visbyn veristä menneisyyttä.


"Anna Jansson on tehnyt sen taas. Arvosana: 5/5" - LitteraturMagazinet

"Vielä menestyksekkäämmin kuin aiemmin, [Jansson] hyödyntää jännitteentäyteistä juonenpunontaansa valottamaan sekä vaikeita eettisiä kysymyksiä että nykyajan teknologisia mahdollisuuksia" - Dagens Nyheter

"Jännittävä rikosdraama, joka pitää niin uudet kuin vanhatkin fanit tyytyväisinä" - BTJ

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789512427406
Bandtyp
Inbunden
Sidor
357
Samling
Maria Wern
Nummer i serie
22
Förlag
Gummerus

Personalen rekommenderar

Potentiaalinen lisä pukinkonttiin

Anna Janssonin dekkareihin ei koskaan pety! Jännitys säilyy ja lopussa on aina yllättävä käänne. Potentiaalinen lisä pukinkonttiin.

Ritva, Tammerfors