Rapsu Huiskahäntä

25,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Rapsu on itsepäinen ja villi murmelityttö, joka elää murmeleiden pikku yhteisössä laiskanpulskeaa elämää. Laajan kivikon toisella laidalla asuvat kyykäärmeet,
jotka uskovat tiukkaan kuriin ja myrkkyhampaisiin. Kun käärmeet tulevat vierailulle ja ehdottavat pahaenteisiä muutoksia totuttuun järjestykseen, Rapsu huolestuu.
Yhdellä uhkarohkealla retkellään Rapsu pelastaa käärmepoika Siksakin pulasta ja saa kuulla käärmeiden valtakunnan hampaidenkalistelusta, jonka seuraukset koskettavat kipeästi murmeleitakin.

Runsaasti kuvitettu Rapsu Huiskahäntä aloittaa jännittävän ja humoristisen seikkailutrilogian, joka sopii alakoululaisten luettavaksi. Aikuinen huomaa kirjassa vihjauksia nykypäivän uhkakuviin, mutta ennen muuta kirja on vauhdikas kertomus ystävyydestä, yhtä köyttä vetämisestä ja elämisestä sovussa toistemme ja luonnon kanssa.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523633438
Bandtyp
Inbunden
Illustration
Frölander-Ulf Lena
Sidor
197
Samling
Kamppailu kivikosta
Nummer i serie
1
Förlag
Teos

Personalen rekommenderar

Aivan mahtava tarina Rapsun seikkailuista!

Aivan mahtava tarina Rapsun seikkailuista! Monia nykypäivään peilaavia aiheita löytyy, kuten sota. Myös ystävyyden tärkeys ja itsensä puolustaminen nousevat esiin aiheina. Tarina jättää odottamaan seuraavaa osaa.

Kuvitukset olivat aivan ihana lisäys kirjaan! Tarina sai aivan uuden ulottuvuuden niiden avulla.

Emmi H, Helsingfors Bokhuset