Prankenstein

21,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Varokaa viattomat, Prankenstein on irti -- ehkä juuri teillä päin!

Viidesluokkalainen Elmeri ei ole koskaan harkinnut uraa mahtavana keppostelijana. Hän tekee kuitenkin hervottoman hyvän prankin - ja ihan vahingossa. Elmerin serkku Robin näkee tilaisuutensa tulleen ja ryhtyy Elmerin prankkivalmentajaksi. Hänen opeillaan Elmeristä tehdään vielä mahtava Prankenstein, jonka parhaan pilan muistavat myös tulevat sukupolvet!

Elmeri huomaa, että prankit saattavat olla hyvä keino tehdä vaikutus Mimaan, joka asuu samalla kadulla ja on ihan ok. Ne myös auttavat, kun koulun kiusaaja Leo täytyy taltuttaa.

Mutta kun tulevaan tempaukseen liittyvät niin kuuluisa taikuri kuin Suomen presidenttikin, on pakko kysyä: Voiko homman viedä liian pitkälle?

Anni kaverinkesyttäjä -sarjasta tunnetun tekijäparin runsaasti kuvitettu, räyhäkkä tarina houkuttelee vastahakoisenkin lukijan kääntämään sivuja!

"Ai meidän pikku pökäleestä tulisi kuuluisa? Tuskin." Ida (isosisko)

"Jou jou, kuten nuoriso sanoo." Äiti

"Hauskinta sitten paahdetun leivän." Tuntematon koulukaveri

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kirjailija, jonka kotoa löytyy lapsia, lemmikkejä ja mies - eli kaikki komedian ainekset. Hänen kirjojaan on käännetty jo useille kielille.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. Hänen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520458331
Bandtyp
Inbunden
Illustration
Ahokoivu Mari
Sidor
108
Samling
Prankenstein
Nummer i serie
1
Förlag
Tammi