Pimeyden kirja

31,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Maailmanluokan jännäri Dan Brownin hengessä

Kansainvälisen tason jännityskirja, jossa yliluonnolliset voimat kohtaavat ikivanhan pahuuden.

Pimeyden kirja on päätynyt vääriin käsiin. Vuosisatoja sen sisällä piillyt pahuus on halunnut tuhota maailman, ja nyt se on lähellä onnistumista. Henkihieverissä makaava Jackie Saratoga on ainoa, joka voi pysäyttää sen. Hänen tiellään on yksi este, sydänjuuriaan myöten paatunut hirviö, taidekeräilijä Thomas Statton.

Patricia G. Bertényi marssittaa maailmanluokan jännityskirjassaan meidät keskelle hyvän ja pahan taistoa, jollaista ei ole ennen suomenkielisessä kirjallisuudessa nähty. Pimeyden kirjassa sekoittuvat fantasia ja rakkausromaani, jännityskirja ja historiallinen teos niin sulavasti, että lukija ei voi muuta kuin huokailla ihastuksesta. Bertényin proosassa yhdistyvät Quentin Tarantinon toimintaelokuvien hengästyttävä rytmi ja Umberto Econ klassikkoteosten sivistyneisyys.

Patricia G. Bertényi on unkarilaissyntyinen turkulainen, jolla on sukujuuria niin Ranskassa, Saksassa kuin Kreetallakin. Hän on opiskellut latinaa, klassista arkeologiaa ja taidehistoriaa sekä suorittanut libristin ammattitutkinnon ja valokuvaajan tutkinnon New York Institute of Photographyssä. Pimeyden kirja päättää Varjojen lähettiläästä kertovan tarinan.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520428037
Bandtyp
Inbunden
Sidor
316
Samling
Varjojen lähettiläs
Nummer i serie
3
Förlag
Tammi

Personalen rekommenderar

Kansainvälisen tason jännityskirja

Tällaista kattausta en ole vielä kirjasta ammentanutkaan. Jännitystä, vauhtia, fantasiaa, mytologiaa, taidetta, kauhua, älykästä viihdettä, notkeaa dialogia ja eroottisia vivahteita.

Kaikki tämä luontevasti upotettuna uskomattomaan tarinaan taulukuiskaajasta, pahanvartija-suvusta, vallanhimosta, hyvän ja pahan taistelusta sekä rakkauden voimasta. Kirjailijan monipuolinen osaaminen kuultaa kekseliäästä kokonaisuudesta.

Kirjan kielikin oli paikoin niin kuvailevaa että teki mieli vilkaista olan yli, tai ravistella madot pois vartalolta. Ja vaikka tapahtumat sijoittuivat pääosin muualle kuin Suomeen, saa lukija maistaa Fazerin suklaata, naureskella ulkomaalaisten huonolle maantieteen tuntemukselle, tai kurkistaa kotimaisen kirjakaupan bäckärille.

Viimeinen osa loppui niin vihjaillen ja kutkuttavasti, että toivon uuden, tekeillä olevan sarjan liittyvän jotenkin tähän. Suosittelen sarjaa koko sydämestäni.

Taru T, Esbo Hagalund