Pikku hiiri laivalla

19,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Reppu mukaan ja merille!

Pikku hiiri on lumonnut lukijoita ympäri maailmaa, ja suositun kuvakirjasarjan kymmenennessä osassa Hiiru pääsee risteilylle.

Pikku hiiri on innoissaan, sillä edessä on ensimmäinen ulkomaanmatka. Hän pakkaa reppunsa, lähtee satamaan äidin ja Lissu-tädin kanssa ja nousee putkea pitkin valtavaan laivaan. Vaikka kaikki muu on risteilijällä suurta, hytti on yllättävän pieni. Miltähän tuntuu nukkua, kun laiva keinuu aalloilla? Vastarannalla odottaa sateinen mutta kaunis suurkaupunki, jota on kiinnostavaa tutkia. Mutta millaisia elämyksiä kotimatka tuo tullessaan?

Pikku hiiri -kuvakirjasarja kertoo suositusta pikku kaupunkilaishiirestä, Hiirusta. Lapsuuden ja sadun lumous välittyy kirjojen joka sivulta, ja lapsen on helppo samaistua Hiirun elämään. Kirjojen käännösoikeudet on myyty yli kahteenkymmeneen maahan.

Riikka Jäntti on kuvittaja ja kirjailija, jonka tunnelmalliset kuvitukset vievät suoraan sadun lumottuun maailmaan ja tuovat mieleen rakastetut klassikot, Maija Karman, Lena Andersonin ja Elsa Beskowin. Jäntti on julkaissut kolme Vaahteratuvan väestä kertovaa saturomaania ja kuvittanut monien kirjailijoiden tekstejä. Hänen saturomaanejaan on käännetty mm. japaniksi, ruotsiksi ja tanskaksi.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520458454
Bandtyp
Inbunden
Illustration
Jäntti Riikka
Sidor
48
Samling
Pikku hiiri
Nummer i serie
10
Förlag
Tammi