Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Suuria tunteita pienessä kirjakaupassa

Tervetuloa mukaan lontoolaisen kirjakaupan työntekijöiden ja heidän ystäviensä elämään! Uusi Bloomsburyn kirjakauppa -sarja hurmaa onnellisten loppujen ystävät.

Kun Posy Morland perii pienen kirjakaupan, se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Ja se onkin: liike on vaikeuksissa, ja Posylla on kaksi vuotta aikaa tehdä siitä tuottava. Jos hän ei onnistu, kirjakauppa siirtyy Sebastian Thorndykelle, joka tahtoo lyödä rahoiksi purkamalla koko rakennuksen. Sebastian sattuu myös olemaan sekä Lontoon raivostuttavin mies että Posyn ensirakkaus. Posyn on keksittävä, kuinka vastustaa Sebastianin juonia - ja tähän kohdistuvia kiusallisia haaveitaan... Voiko Posy kirjoittaa omalle tarinalleen onnellisen lopun? Uusi sarja naurattaa, koskettaa ja ihastuttaa.

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessä, kirjoja pursuavassa asunnossa. Hän rakastaa rakkausromaaneja sekä kissaansa herra Mackenzieta. Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa on hänen lontoolaiseen kirjakauppaan sijoittuvan Bloomsburyn kirjakauppa -sarjansa ensimmäinen osa. Hauska ja romanttinen sarja on taattua lukemista kaikille Jenny Colganin, Jojo Moyesin ja Beth O'Learyn faneille.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520431624
Bandtyp
Inbunden
Sidor
345
Samling
Bloomsburyn kirjakauppa
Nummer i serie
1
Förlag
Tammi

Personalen rekommenderar

Hauska ja romanttinen

Annie Darlingin Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa on nasevaa dialogia ja älykästä huumoria sisältävä romanttinen makupala meille kaikille kirjojen ystäville.

Kirjakauppa yllätysperintönä, deadline kannattavuuden saavuttamiselle ja rakastuminen ronttiin on toki tuttu juonikuvio, mutta mausteet siinä ympärillä on kyllä herkullista meininkiä. Esimerkiksi päähenkilön salainen kirjoitusharrastus luo tarinaan mehevän sivujuonteen.

Harvoinhan tosielämässä hankalat asiat lopuksi näin helposti kohdilleen loksahtaa, mutta onnellinen loppu kuuluu ehdottomasti romanttisen hyvänmielenromaanin päätteeksi.

Taru T, Esbo Hagalund