Pete

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

"Sä oot just niin kuin isäs."

Hurja dokumenttiromaani addiktioista, hyvän elämän etsimisestä ja epäselvissä oloissa kuolleen isän salaisuudesta.

Kolmikymppinen Ville elää unelmaelämää: työpaikka, rakkaus, ystävät, kaikki on täydellistä. Mutta kuin tatuointina sielussa häntä vaivaa nuorena kuollut isä Pete. Ville kuulee näyttävänsä isältään, liikkuvansa samalla tavalla. Onko hänen kohtalonaan kuitenkin seurata geenejään? Hän lähtee selvittämään kuka Pete itse asiassa oli. Matkasta tulee uskomattoman taitava essee, dokumentti ja romaani, sukellus ihmisyyteen, päihteisiin, Simpsoneihin, white trashiin, Kurt Cobainin mieleen, perhesuhteisiin ja siihen, keitä me itse asiassa olemme.

Ville Verkkapuro on helsinkiläistynyt kirjoittaja ja muusikko, joka työskentelee copywriterina ja on soittanut muun muassa New Ron, Vestan ja Black Metal Raccoonsin kanssa. Pete on hänen esikoiskirjansa.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523521483
Bandtyp
Inbunden
Sidor
319
Förlag
Kosmos

Personalen rekommenderar

Dokumentti, essee, romaani.

Pete on samaan aikaan sekä tarkkanäköinen dokumentti, moniulotteinen essee että vangitseva romaani perhesuhteista, riippuvuudesta ja tämän päivän päihdepolitiikasta. Kerronnan raaka suoruus tulee iholle, ja tekee lukukokemuksesta jopa elokuvallisen. Vaikuttava!

Emmi H, Helsingfors Bokhuset