Outoja tapauksia Baskervillen koulussa

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Baskervillen koulu kätkee arvoituksen, jonka vain Arthur ystävineen voi ratkaista.

Kiehtova seikkailusarjan aloitus yhdistelee nerokkaasti mysteerejä, historiaa ja mielikuvituksellisia juonenkäänteitä!

Kun mystinen piippumies huomaa Arthur Conan Doylen poikkeukselliset päättelytaidot, tälle tarjoutuu tilaisuus päästä salaiseen Baskervillen kouluun, jossa opiskelee erityisillä tavoilla lahjakkaita lapsia. Koulussa Arthur ystävystyy oitis seikkailunjanoisen Irene Eaglen ja älykkyydessä vertaisensa Jimmie Moriartyn kanssa. Mutta vihollisiakin hän saa, muiden muassa Sebastian Moranin, joka yrittää jatkuvasti järjestää Arthurille potkut koulusta.

Pian Arthur ystävineen (ja vihollisineen!) kutsutaan jäseniksi vaikutusvaltaiseen salaseuraan, johon päästäkseen heidän on suoriuduttava kolmesta testistä. Niitä suorittaessaan Arthur paljastaa mysteerin, joka vie suureen seikkailuun... ja vielä suurempaan vaaraan!

Outoja tapauksia Baskervillen koulussa on kirjoitettu Sherlock Holmes -hahmon luojan, Arthur Conan Doylen perikunnan luvalla, ja kirja on myyty jo 21 maahan. Myös TV-sarja on tekeillä.

Ali Standish on Pohjois-Carolinassa, USA:ssa asuva kirjailija, joka on saanut nuortenkirjoillaan useita tunnustuksia ja palkintoehdokkuuksia. Hän on työskennellyt myös opettajana sekä opiskellut lastenkirjallisuutta ja kirjoittamista yliopistossa.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520457433
Bandtyp
Inbunden
Sidor
334
Samling
Baskervillen koulu
Nummer i serie
1
Förlag
Tammi