Lucrezian muotokuva

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Firenze 1550-luvulla. Lucrezia de Medici elelee mukavasti arvovaltaisen isänsä palatsissa. Kun Lucrezian isosisko kuolee juuri ennen häitään Ferraran, Modenan ja Region hallitsijan kanssa, Lucrezia joutuu yhtäkkiä huomion keskipisteeksi: sisaren sulhanen pyytää häntä saman tien vaimokseen, ja isä hyväksyy avioliittotarjouksen yhtä nopeasti.

Teini-ikäinen Lucrezia paiskataan keskelle vierasta hovia, eikä hänen saapumisensa ole kaikille mieleen. Kenties salaperäisin kaikista on hänen miehensä Alfonso. Onko hän leikkisä ja hienostunut älykkö vai säälimätön ja häikäilemätön poliitikko, jota jopa hänen mahtavat siskonsa vaikuttavat pelkäävän?

Kun Lucrezia istutetaan jäykissä hepenissä poseeraamaan muotokuvaa varten, hänelle käy vähitellen huolestuttavan selväksi, että hovin silmissä hänellä on vain yksi tehtävä: synnyttää perillinen, joka turvaa Ferraran dynastian tulevaisuuden. Siihen asti tuoreen herttuattaren asema on vaakalaudalla.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789515258380
Bandtyp
Inbunden
Sidor
428
Förlag
Kustantamo S&S

Personalen rekommenderar

Maggie O’Farrell kuvaa Italian renessanssia Hilary Manteliin vertautuvalla taidokkuudella.

Medici-suvun tytär Lucrezia naitetaan mahtavalle Ferraran herttualle, mutta rakastavassa aviomiehessä on jotain pahaenteistä. Palkittu kirjailija, Maggie O’Farrell kuvaa Italian renessanssia Hilary Manteliin vertautuvalla taidokkuudella.

Susanna, Åbo