Lomalla kaikki on toisin

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Kaksi ystävystä. Kymmenen lomamatkaa. Yksi mahdollisuus rakkauteen.

Poppylla ja Alexilla ei ole mitään yhteistä, ja kuitenkin he ovat parhaita ystäviä. He asuvat eri puolilla maata, mutta viettävät joka kesä yhden lomaviikon yhdessä. Kunnes kaksi vuotta sitten kaikki meni pilalle, eivätkä he ole vaihtaneet sanaakaan sen jälkeen.

Poppy kokee olevansa jumissa. Hän tietää olleensa viimeksi onnellinen kohtalokkaalla matkalla Alexin kanssa. Hän päättääkin pyytää ystäväänsä vielä yhdelle reissulle. Ja nyt Poppylla on viikko aikaa korjata heidän välinsä. Mikä voisi mennä vikaan?

Kupliva ja kesäinen tarina jättää lukijan yhtä hyvälle mielelle kuin onnistunut lomamatka.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789511420033
Bandtyp
Inbunden
Sidor
397
Förlag
Otava

Personalen rekommenderar

TikTok-kirja

Ennakkoasenteesta huolimatta onnistuin löytämään kirjasta elementtejä jotka viihdyttivät ja kuljettivat tarinaa eteenpäin. Myös yhdessä lomailevien ystävysten hankalan tilanteen keriminen auki menneisyyden matkojen kautta istui hyvin juoneen. Luulen kyllä että tosielämässä säännöllinen lomailu vastakkaista sukupuolta olevan kanssa ei menisi ihan noin luontevasti siipoilta läpi.

Jos olisin lukenut kirjan 20 vuotta sitten, olisin ehkä tempautunut tunnelmaan ihan täysillä ja imaissut itselleni sanavalmiin päähenkilön repliikkejä, lohkaistakseni niitä sitten ilmoille sopivalla hetkellä. Nyt niitä hetkiä on vähemmän…

Kiva kevyt viihdekirja, juurikin tiktok-ainesta.

Taru T, Esbo Hagalund