Loch Down Abbey

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Eksentrinen suku, skotlantilainen kartano ja yksi murha

Beth Cowan-Erskinen esikoisteos Loch Down Abbey on tunnelmallinen suljetun paikan murhamysteeri Skotlannin ylämailla

1930-luvulla mystinen kulkutauti leviää Skotlannin nummiseuduilla. Inverkillenin vanha ja arvokas suku on kuitenkin enemmän huolissaan sukukartanonsa Loch Down Abbeyn siisteydestä ja palvelusväen moitteettomuudesta, kun he ovat lukittautuneet kartanoonsa kulkutaudin ulottumattomiin.

Vaarat eivät kuitenkaan jää kartanon seinien ulkopuolelle, kun perheen pää, Inverkillenin lordi, löytyy kuolleena salamyhkäisten tapahtumien seurauksena. Poliisi julistaa tapauksen onnettomuudeksi, mutta taloudenhoitaja rouva MacBain ei ole asiasta lainkaan yhtä varma. Muiden keskittyessä joutenoloon hän alkaa selvittää tapahtunutta - omien töidensä lomassa, tietenkin.

Beth Cowan-Erskinen esikoisromaani Loch Down Abbey on oikea herkkupala Agatha Christien ja Downton Abbeyn ystäville sekä murhamysteeri, joka heittää lukijan keskelle salaisuuksien vyyhtiä Skotlannin ylämaan hämyisiä nummia.

Beth Cowan-Erskine syntyi Yhdysvalloissa, mutta avioliiton kautta hän päätyi osaksi hullunkurista skotlantilaista sukua, jonka sukupuu ulottuu kauemmas historiaan kuin koko Yhdysvaltojen olemassaolo. Cowan-Erskine kirjoitti esikoisromaaninsa Loch Down Abbey koronapandemian eristyksen aikana toiveenaan päästä näin pakoon liiallisia suvun kissanristiäisiä. Suunnitelma kuitenkin epäonnistui, ja nyt koko suku kiistelee siitä, kuka näyttelee ketäkin romaanin mahdollisessa filmatisoinnissa. Cowan-Erskine kirjoittaa parhaillaan jatkoa esikoiskirjalleen. Loch Down Abbey ilmestyy suomeksi kesäkuussa 2023.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523768635
Bandtyp
Inbunden
Sidor
368
Samling
Loch Down Abbey
Nummer i serie
1
Förlag
Bazar

Personalen rekommenderar

Viihdyttävää cosy crimea Skotlannin maisemissa 1930-luvulla.

Viihdyttävää cosy crimea Skotlannin maisemissa 1930-luvulla. Kun välillä olin seota henkilöissä ja heidän suhteissaan toisiinsa, aloin mielessäni sijoittamaan heille Downton Abbeyn hahmojen kasvoja. Toimi älyttömän hyvin!

Ritu, Helsingfors Bokhuset