Kurashi

33,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

KonMarista Kurashiin

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen KonMari-metodin kehittäjän Marie Kondon Kurashi auttaa laittamaan järjestykseen koko elämän.

Kurashi on japania ja tarkoittaa elämisen tapaa, ja se juontuu verbistä kurashu, "kuinka viettää päivänsä auringonlaskuun asti". Tässä kirjassa menestyskirjailija Marie Kondo kertoo omasta kurashistaan ja tarjoaa inspiraatiota ja syvällisiä ajatuksia siitä, miten rakentaa koti - ja elämä - joka säkenöi iloa.

Kurashi on Marie Kondon henkilökohtaisin kirja, ja se on kuvitettu yli 100 värivalokuvalla. Kondo ohjaa lukijaa ajattelemaan omaa ihanne-elämäänsä ilman turhia rajoitteita ja kehittymään ihmiseksi, joka tekee tietoisia, merkityksellisiä valintoja elämässään, olivat ne sitten aineellisia tai aineettomia. Kun oman ihanne-elämäntavan tunnistaa, se ohjaa kaikkia muita valintoja elämässä aina sisustuksesta rutiineihin ja tapoihin toimia.

Kirjan inspiroiva teksti ja kauniit kuvat johdattavat sinut unelmiesi kotiin, kauniisti järjestetyistä ruoka- ja vaatekomeroista rauhaa säteileviin makuuhuoneisiin ja elämäniloisiin olohuoneisiin. Mutta ennen kaikkea Kurashi tuo säkenöivää iloa ajattelutapaasi ja jokapäiväiseen elämääsi.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523765801
Bandtyp
Inbunden
Sidor
224
Samling
KonMari
Nummer i serie
4
Förlag
Bazar

Personalen rekommenderar

Lukija sulkee teoksen paremmin tietoisena oman elämänsä onnellisuustekijöistä.

Tämän luettuasi olet lähempänä säihkettä! Olen tutustunut konmarittamiseen jo vuosia sitten ja lukenut Kondon teoksia aiemmin. “Kurashi” vaikuttaa synteesiltä kaikesta aiemmin kirjoitetusta ja konmari-toimintamallin vaikutuksista ihmiselämän jokaisella osa-alueella. Kirja on edeltäjiään seesteisempi ja armeliaampi; tiukkoja tavoitteita tai ehdottomuuksia on vähemmän ja lukija sulkee teoksen paremmin tietoisena oman elämänsä onnellisuustekijöistä.

Kaiken sälän ja kaaoksen keskellä taiteileville kanssasisarille ja -veljille muistutuksena: jopa itse Marie Kondo on todennut (lapsiperhe-elämän alettua), ettei ehdi konmarittaa vaan keskittyy tärkeämpiin asioihin elämässään. Täten nauttikaamme arkielämän kaaoksesta jatkossakin. Se nimittäin kuuluu elettyyn elämään.

Eeva O, Helsingfors Bokhuset