Kuolema sisäoppilaitoksessa

29,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Synkkiä salaisuuksia taianomaiselta tarinankertojalta.

Lukijoiden sydämet valloittaneen Lucinda Rileyn postuumisti julkaistava rikosmysteeri Kuolema sisäoppilaitoksessa on täynnä menneisyyden painoa ja taattua brittitunnelmaa.

Oppilas kuolee äkillisesti Fleat Housessa, pienessä St Stephenin sisäoppilaitoksessa Norfolkin sydänmailla. Rehtori kutsuu koko kouluyhteisöä järkyttävää kuolemaa traagiseksi onnettomuudeksi. Paikalliset viranomaiset eivät kuitenkaan voi sulkea pois rikoksen mahdollisuutta, ja poliisi Jazmine "Jazz" Hunter alkaa tutkia tapausta.

Yhdessä työparinsa, uskollisen ylikonstaapeli Alastair Milesin kanssa Jazz astuu suljettuun kouluyhteisöön, josta paljastuu uusia huolettavia piirteitä. Kuollut Charlie osoittautuu inhottavaksi kiusaajaksi, jonka lähipiirillä on ollut sekä motiivi että mahdollisuus hankkiutua hänestä eroon.

Kun lumi peittää maiseman, joutuu Jazz kohtaamaan myös omat henkilökohtaiset painajaisensa. Fleat House pitää sisällään salaisuuksia, jotka ovat synkempiä kuin Jazz olisi koskaan osannut aavistaakaan.

Lukijoiden rakastaman Lucinda Rileyn Kuolema sisäoppilaitoksessa on tunnelmallinen brittidekkari ja suuri lukuromaani, joka kietoo lukijan pauloihinsa vanhan kouluyhteisön kätkiessä sisälleen mysteerin jos toisenkin.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523767195
Bandtyp
Inbunden
Sidor
490
Samling
Taianomaisia tarinoita
Förlag
Bazar

Personalen rekommenderar

Sujuvaa tekstiä ja koukuttavaa lukemista.

En ole lukenut Seitsemän sisarta -sarjaa, mutta tämä Lucinda Riley toimi. Sujuvaa tekstiä ja koukuttavaa lukemista. Tunnelma oli kuin hyvässä brittiläisessä dekkariminisarjassa.

Krippe, Helsingfors Bokhuset

Viimeisin pöytälaatikkolöytö on taattua Riley-viihdettä.

Otan aina Lucinda Rileyn suomennokset lukuun sitä mukaa kun niitä ilmestyy.

Olen mieltynyt niiden tuttuun kaavaan, jolla hän kuljettaa aina uusia tarinoita eteenpäin. Vaikka henkilöhahmot, tarinat ja tapahtumapaikat vaihtelevat, hänen tunnistettava tyylinsä ja juonikudelmansa heijastuvat teoksista.

Enpä kuitenkaan arvannut syyllistä tästä hieman tummempisävyisestä dekkarista, jossa sisäoppilaitoksen murhat aiheuttavat päänvaivaa naispoliisille, joka selvittelee myös oman elämänsä kiemuroita.

Viimeisin pöytälaatikkolöytö on taattua Riley-viihdettä. Jäi sellainen olo, että olisi saattanut jatkua sarjanakin, jos taiturin matka olisi saanut jatkua.

Taru T, Esbo Hagalund

Ovelasti rakennettu juoni pitää lukijan otteessa viimeiselle sivulle asti.

Suosikkikirjailija yllättää faninsa laadukkaalla dekkarilla. Englantilaisessa yksityiskoulussa muhii synkkiä salaisuuksia ja piileksii murhaaja. Moniulotteiset henkilöhahmot ja ovelasti rakennettu juoni pitää lukijan otteessa viimeiselle sivulle asti.

Birgitta, Tammerfors