Kirahvin sydän on tavattoman suuri

23,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Vega on kymmenvuotias ja asuu isänsä kanssa Kirahvisaarella. Vegan elämässä kaikki sujuu tavalliseen tapaan, siis hyvin epätavallisesti. Hän näkee asioita, joita kukaan muu ei näe, kuten mielikuvituseläimiä, jotka pitävät hänelle seuraa arkisin. Kylpyhuoneessa asuu harmaakarhu, jonka turkki on kauttaaltaan shampoovaahdossa, ja koulumatkalla vastassa ovat asfalttimajava Atle ja suojatieseepra Sakarias.

Vega ei ole koskaan tavannut äitiään, ja kun hän kysyy äidistä isältä ja isoisä Hektorilta, nämä puhuvat aivan hämäriä. Kun isä vielä hankkii nuivan tyttöystävän ja Vega saa yllättävän kirjekaverin, hän päättää lähteä seikkailuun saadakseen lisää tietoa äidistä.

Kirahvin sydän on tavattoman suuri on maagisen realismin värittämä kertomus kaipuusta olla osa perhettä, löytää paikkansa maailmassa ja tulla rakastetuksi sellaisena kuin on. Kirja sopii mainiosti luettavaksi yksin tai yhdessä vanhemman kanssa.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789515255594
Bandtyp
Inbunden
Illustration
Chanfreau Amanda
Sidor
209
Förlag
Kustantamo S&S

Personalen rekommenderar

Maagista realismia 8-12-vuotiaille.

Maagista realismia 8-12-vuotiaille. Tällä kirjalla on, niinkuin kirahveilla, tavattoman suuri sydän! Vauhdikas seikkailu, jossa käsitellään hellyydellä ja ymmärryksellä vakaviakin teemoja. Finlandia-palkittu lasten romaani sopii muuten iltasatukirjaksi myös aikuisille – testattu ja todettu.

Emmi H, Helsingfors Bokhuset