Jääkylmä aurinko

28,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

"Jääkylmä aurinko on mieletön pakkaus! Upea Islanti, hyytävä mysteeri ja pimeää rahaa jahtaava bad-ass yksityisetsivä Áróra. Tämä teos on yksi parhaista!" - Dekkaristi Satu Rämö

Vuoden parhaaksi rikosromaaniksi Islannissa valittu tarina kylmää ensi sivuilta lähtien.Sisarukset Áróra ja Ísafold asuvat eri maissa eivätkä ole puheväleissä, mutta kun heidän äitinsä ei saa yhteyttä Ísafoldiin, Áróra palaa vastahakoisesti Islantiin etsimään siskoaan. Pian hän tajuaa, ettei sisko välttele häntä... hän on kadonnut jäljettömiin.

Kun Áróra kohtaa Ísafoldin väkivaltaisen huumekauppiasmiesystävän Björnin hän ajautuu yhä synkempään juonittelun ja manipuloinnin verkkoon.

Sisarensa elämän ristiriitaisista yksityiskohdista ymmällään ja Islannin kesän keskiyön auringon sokaisema Áróra pyytää poliisi Daníelia apuun yrittäessään jäljittää sisarensa liikkeitä. Hän alkaa varjostaa Björnia - mutta hän ei ole ainut miehen perässä...

Taidokkaasti rakennettu, jännittävä ja tunnelmallinen Jääkylmä aurinko aloittaa koukuttavan sarjan yhdeltä Islannin suosituimmista rikoskirjailijoista.

Tämä käännös on saanut tukea Pohjoismaiden ministerineuvostolta.

Lilja Sigurðardóttir (s. 1972) on islantilainen dekkaristi ja näytelmäkirjailija, joka on palkittu kahdesti vuoden parhaasta dekkarista Islannissa. Hänen kirjojensa käännösoikeuksia on myyty yli 15 maahan.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789523823419
Bandtyp
Inbunden
Sidor
254
Samling
Áróran tutkimuksia
Nummer i serie
1
Förlag
Docendo

Personalen rekommenderar

Aivan mahtavaa luettavaa pohjoismaisten dekkarien ystäville.

Áróra joutuu palaamaan Islantiin ja menneisyyteensä, kun hänen siskonsa Ísafold katoaa. Yksityisetsivänä toimiva Áróra alkaa etsiä siskoaan itse aloittaen tämän väkivaltaisesta miesystävästä, huumekauppias Björnistä. Tarinaan mukaan sotkeutuu Olga, joka piilottelee laitonta siirtolaista, miljonääri Hakon ja Lady Gúgúlú. Onko kukaan sitä miltä näyttää? Vai onko joku juuri sitä miltä näyttää?

Kirja vei mukanaan ja loppua kohden oli luvassa yllätys toisensa perään. Aivan mahtavaa luettavaa pohjoismaisten dekkarien ystäville. Jatkoa on onneksi tulossa!

Aleksandra, Helsingfors Bokhuset