Ihmishämärä

39,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Ihminen on tuhonnut planeettansa elinkelpoisuuden ja hänen valtakautensa luomakunnan herrana on ohi. Tapahtuu käänteinen Götterdämmerung: vanhat jumalat palaavat takaisin, on tullut ihmisen vuoro hiipua hämärään.

Heikki Kännön kolme ensimmäistä romaania olivat arvostelumenestyksiä. Esikoisteos Mehiläistie oli ehdolla useiden palkintojen saajaksi, ja toinen romaani Sömnö voitti Runeberg-palkinnon. Kolmas, Runoilija, saavutti Finlandia-ehdokkuuden. Kännöä on verrattu mm. Mika Waltariin. Hänen historiallista romaania ja spekulatiivista fiktiota yhdistävät kirjansa muodostavat ainutlaatuisen, taiteen ja elämän suhdetta tutkivan universumin.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789524834230
Bandtyp
Inbunden
Sidor
1038
Förlag
Sammakko

Personalen rekommenderar

Kutkuttavan trillerinomainen kertomus ihmiskunnasta

Ihmishämärä on eeppisestä mitastaan huolimatta kutkuttavan trillerinomainen kertomus ihmiskunnasta ja jumalinen maailmanselitys, joka ulottuu myyttisestä esihistoriasta dystopiseen, ilmastokatastrofin runtelemaan tulevaisuuteen. Kännö hallitsee jännitteen luomisen ja kertomusrakenteen hämmästyttävän tehokkaasti, ja filosofian, teknologian ja taiteen piireihin liittyvä valtava tietomäärä esitetään teoksessa sujuvasti ja ymmärrettävästi.

Kunnianhimoinen ja kehitelmissään kauaskantoinen teos saattaisi hyötyä siitä, että lukija tuntisi myös neliosaisen sarjan aiemmat osat, mutta päätösosa toimii myös itsenäisenä lukukokemuksena.

Sanni, Helsingfors Bokhuset