Aavistus

28,90 €

Köp på webshop

Beskrivning

Menneisyyteni on kaksoisvalotettua, tapahtunutta (sillä muuten en olisi tässä) ja sepitettyä (sillä muuten Mira ei olisi tässä), viivottimella vedettyä ja savukiehkuroita, rihmastoja ja peruskalliota, muuttumatonta ja loputtomasti muovattavaa.

Tammikuun ensimmäisen päivän aamu vuonna 2017. Vuosia aiemmin heränneet aavistukset ja etsinnät tihentyvät tähän hetkeen. Nyt se on julkista, kerrottu kaikille: hän on transsukupuolinen nainen. Hän on Mira.

Aavistus on huikean kaunis ja kiihkeä kertomus transitiosta, omaksi itsekseen tulemisesta, muistojen armeliaasta epäluotettavuudesta ja ihanasta transseksistä. Se murtaa syvään juurtuneen käsityksen transsukupuolisuudesta ennen kaikkea tragediana, juhlii moninaisuutta voimavarana ja kutsuu lukijan mukaan ilon ja rakkauden piiriin, jossa jokainen saa loistaa.

Tillgänglighet

6+ böcker tillgängliga
1-5 böcker tillgängliga
0 böcker tillgängliga

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789515258496
Bandtyp
Inbunden
Sidor
223
Förlag
Kustantamo S&S

Personalen rekommenderar

Herkkä, kaunis, kaivattu!

Herkkä, kaunis, kaivattu!

Transelämä ei ole tragedia, mutta onko transiloa olemassa? Mira ei ole tästä varma. Transitio on hämmentävä ja pelottava asia käydä läpi, vaikka hänellä on ystäviä ja yhteisö tukenaan. Peilin kertojan kautta ilo vihdoin löytyy.

Aleksandra, Helsingfors Bokhuset