Täällä oli susia

31,90 €

Buy from webshop

Description

Villisydäminen romaani täynnä luonnon lumoa.

Täällä oli susia on pakahduttavan kaunis romaani Viimeisen muuttolinnun tekijältä, "poikkeuksellinen teos, joka vangitsee sielun ja särkee sydämen vain korjatakseen sen uudelleen." (Newsweek)

Inti Flynn saapuu Skotlannin ylämaille kaksossiskonsa Aggien kanssa. Inti johtaa biologitiimiä, jonka tehtävänä on vapauttaa susilauma takaisin luontoon. Varautunut Inti alkaa laskea suojauksiaan huomatessaan, että sudet sopeutuvat: sekä luonnolla että hänellä itsellään on mahdollisuus parantua menneisyyden haavoista. Mutta sitten lähistöltä löytyy maanviljelijä kuolleena, ja syyttävät sormet osoittavat Intin rakkaita susia.

Charlotte McConaghy asuu Australian Sydneyssä. Hän on opiskellut elokuvakäsikirjoittamista ja kirjoittanut muun muassa useita nuortenkirjoja. Viimeinen muuttolintu (WSOY 2021) oli hänen ensimmäinen romaaninsa aikuisille. McConaghy rakastaa luontoa ja vahvojen naisten tarinoita.

*

"Lyyrinen, vangitseva, ajattelua kiihottava ja jännittävä." - Good Morning America

"Rohkea, sydämellinen ja rehellinen romaani." - New York Times Book Review

"Runollinen, villisydäminen romaani." - PopSugar

"Vetävä ja monessa kohtaa liikuttava." - Sydney Morning Herald

"Tyrmäävä." - Publishers' Weekly

"Teos pohtii ekosysteemien muuttumisen sosiaalisia ja tieteellisiä seurauksia ja muistuttaa meitä siitä, että yhtä lailla ihmiset kuin eläimetkin voivat särkeä sydämemme." - Scientific American

"Upea yhdistelmä luontokirjallisuutta ja ihmissuhteiden syvällistä tutkiskelua." - Newsweek

Store Availability

6+ books available
1-5 books available
0 books available

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789510484388
Binding
Hardback
Pages
358
Publisher
WSOY