Saara ja naakka

23,90 ‚ā¨

Buy from webshop

Description

Taikaa ja tyttövoimaa!

Lasten seikkailuromaanissa eläinrakas Saara päätyy satumaiselle aikamatkalle lemmikkinaakkansa taikapesän kautta. 1700-luvun kartano on täynnä yllätyksiä, onneksi neuvokas tyttö ei vähästä säikähdä!

Parivaljakko tutustuu Saaran ikätoveriin Alexanderiin, kartanon nuoreen herraan. Pojan on vaikea ymmärtää nykytytön puheita eläinlääkärihaaveista ja koulusta, sillä hänen ajassaan tytöiltä odotetaan aivan muuta. Hillitty tunnelma kuitenkin rikkoutuu, kun Alexander kertoo, että metsistä kuuluu avunhuutoja, teiden varsille ilmestyy pelokkaita lehmiä ja palvelijoita on kadonnut. Liikkuuko metsässä jokin peto?

Lapset lähtevät etsintäretkelle, joka huipentuu henkeä salpaaviin hetkiin jyrkänteellä. Mutta ehtivätkö Saara ja naakka Peterson takaisin omaan aikaansa, ennen kuin taian vaikutus loppuu?

Kati Vuorennon ihastuttavat neliväripiirrokset koristelevat kirjan kauniiksi kuin 1700-luvun korurasian.

"Takana tuttu nykyisyys, edessä uskomaton menneisyys."

Riikka-Maria Rosenberg (s. 1977) on historioitsija ja kirjailija, jonka teokset pohjautuvat syvälliseen taustatyöhön. Hän on kirjoittanut aikuisille kiehtovista naiskohtaloista kertovia historiallisia romaaneja, jotka ovat saaneet ylistävän vastaanoton. Hän asuu Helsingissä ja Janakkalassa.

Kuvittaja Kati Vuorento (s. 1973) asuu ja työskentelee Espoossa ja syttyy luonnosta ja kauneudesta. Hänet tunnetaan ilmeikkäistä hahmokuvituksistaan, jotka ilahduttavat herkällä tyylillään.

Store Availability

6+ books available
1-5 books available
0 books available

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520449537
Binding
Hardback
Illustration
Vuorento Kati
Pages
96
Publisher
Tammi