Prankenstein

21,90 ‚ā¨

Buy from webshop

Description

Varokaa viattomat, Prankenstein on irti -- ehkä juuri teillä päin!

Viidesluokkalainen Elmeri ei ole koskaan harkinnut uraa mahtavana keppostelijana. Hän tekee kuitenkin hervottoman hyvän prankin - ja ihan vahingossa. Elmerin serkku Robin näkee tilaisuutensa tulleen ja ryhtyy Elmerin prankkivalmentajaksi. Hänen opeillaan Elmeristä tehdään vielä mahtava Prankenstein, jonka parhaan pilan muistavat myös tulevat sukupolvet!

Elmeri huomaa, että prankit saattavat olla hyvä keino tehdä vaikutus Mimaan, joka asuu samalla kadulla ja on ihan ok. Ne myös auttavat, kun koulun kiusaaja Leo täytyy taltuttaa.

Mutta kun tulevaan tempaukseen liittyvät niin kuuluisa taikuri kuin Suomen presidenttikin, on pakko kysyä: Voiko homman viedä liian pitkälle?

Anni kaverinkesyttäjä -sarjasta tunnetun tekijäparin runsaasti kuvitettu, räyhäkkä tarina houkuttelee vastahakoisenkin lukijan kääntämään sivuja!

"Ai meidän pikku pökäleestä tulisi kuuluisa? Tuskin." Ida (isosisko)

"Jou jou, kuten nuoriso sanoo." √Ąiti

"Hauskinta sitten paahdetun leivän." Tuntematon koulukaveri

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kirjailija, jonka kotoa löytyy lapsia, lemmikkejä ja mies - eli kaikki komedian ainekset. Hänen kirjojaan on käännetty jo useille kielille.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. Hänen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.

Store Availability

6+ books available
1-5 books available
0 books available

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520458331
Binding
Hardback
Illustration
Ahokoivu Mari
Pages
108
Collection
Prankenstein
Number in series
1
Publisher
Tammi