Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa

29,90 ‚ā¨

Buy from webshop

Description

Suuria tunteita pienessä kirjakaupassa

Tervetuloa mukaan lontoolaisen kirjakaupan työntekijöiden ja heidän ystäviensä elämään! Uusi Bloomsburyn kirjakauppa -sarja hurmaa onnellisten loppujen ystävät.

Kun Posy Morland perii pienen kirjakaupan, se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Ja se onkin: liike on vaikeuksissa, ja Posylla on kaksi vuotta aikaa tehdä siitä tuottava. Jos hän ei onnistu, kirjakauppa siirtyy Sebastian Thorndykelle, joka tahtoo lyödä rahoiksi purkamalla koko rakennuksen. Sebastian sattuu myös olemaan sekä Lontoon raivostuttavin mies että Posyn ensirakkaus. Posyn on keksittävä, kuinka vastustaa Sebastianin juonia - ja tähän kohdistuvia kiusallisia haaveitaan... Voiko Posy kirjoittaa omalle tarinalleen onnellisen lopun? Uusi sarja naurattaa, koskettaa ja ihastuttaa.

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessä, kirjoja pursuavassa asunnossa. Hän rakastaa rakkausromaaneja sekä kissaansa herra Mackenzieta. Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa on hänen lontoolaiseen kirjakauppaan sijoittuvan Bloomsburyn kirjakauppa -sarjansa ensimmäinen osa. Hauska ja romanttinen sarja on taattua lukemista kaikille Jenny Colganin, Jojo Moyesin ja Beth O'Learyn faneille.

Store Availability

6+ books available
1-5 books available
0 books available

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789520431624
Binding
Hardback
Pages
345
Collection
Bloomsburyn kirjakauppa
Number in series
1
Publisher
Tammi