Edda Headshot

26,90 €

Buy from webshop

Description

Man blir aldrig för gammal för att pröva pÄ nya saker. Edda Àr vilsen och tycker att livet kÀnns rÀtt trist sedan hennes make Hans gick bort ett Är tidigare. Vardagen tillbringas till största del tillsammans med pudeln Hendrix. Barnbarnet Isak Àr lagkapten för e-sportlaget Fragrz, som Àr ett av landets frÀmsta i det populÀra spelet Counterforce. Isak stÀlls inför ett jobbigt val nÀr en av medlemmarna och tillika en av hans bÀsta vÀnner agerar pÄ ett sÀtt som förstör för hela laget. Under en familjemiddag hemma hos dottern Sofia erkÀnner Edda att livet som ÄttioÄrig Ànka kÀnns ganska tomt.

DÄ fÄr Isak en idé. Kan hon inte tÀnka sig att fylla en del av tomrummet med e-sport? Till en början skrattas saken bort, men ett frö vÀxer inom Edda, som trots allt lovat sig sjÀlv att vara öppen för om inte allt sÄ Ätminstone en hel del. SÄ lÀnge det inte Àr olagligt, farligt eller olagligt dyrt. Och till allas förvÄning Àr Edda en naturbegÄvning i spelet. Edda_Headshot Àr född.

En stor chans till framgÄng för Isak och Fragrz dyker upp nÀr IOK, Internationella Olympiska Kommittén, annonserar överraskande nyheter: NÀsta OS kommer att innefatta e-sport, med tÀvlingar i bland annat spelet Counterforce. Vilka som fÄr chansen att representera Sverige ska avgöras i en tÀvling mellan landets bÀst rankade lag ...

Edda Headshot Àr en humoristisk bladvÀndare i högt tempo som handlar om att gÄ sin egen vÀg och trotsa fördomar. Det Àr första delen i serien om Edda Headshot.

Store Availability

6+ books available
1-5 books available
0 books available

Helsinki

Tapiola

Turku

Tampere

ISBN
9789189318816
Publishing Year
2023
Binding
Hardback
Pages
239
Publisher
Southside Stories