Toukokuun erikoistarjous

Toukokuun erikoistarjous

Toukokuun erikoistarjouksena tarjoamme kiehtovan matkan kirjan historiaan. Papyrus kertoo kirjoista joiden valmistamiseen on käytetty savua, kiveä, mutaa, kaislaa, silkkiä, nahkaa, puuta, muovia tai valoa. Samalla se vie lukijan huikealle matkalle: pysähdymme Aleksanteri Suuren taistelukentillä, Vesuviuksen purkaukseen jääneessä Papyrusten huvilassa, Kleopatran palatseissa, Hypatia Aleksandrialaisen murhapaikalla, ensimmäisissä tunnetuissa kirjastoissa, käsikirjoitusten kopiointipajoissa, kiellettyjen kirjojen rovioiden äärellä, gulagissa, Sarajevossa ja lopulta päädymme Oxfordin maanalaiseen kirjalabyrinttiin. Mukaansatempaava lahjaidea kirjojen ystävälle!

Tarjoushinta on voimassa ystäväklubilaisille myymälöissä 3.-16.5.2021. Voit hyödyntää tarjoushinnan myös varaamalla kirjan verkosta ja noutamalla Helsingin myymälästä.
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
  1. Vallejo IreneSidottu suomi
    3390
    Kirja on ainutlaatuinen esine, joka on suunniteltu kuljettamaan sanoja ja ajatuksia ajan ja tilan halki. Papyrus kertoo matkasta, kirjoista joiden valmistamiseen on käytetty savua, kiveä, mutaa, kaislaa, silkkiä, nahkaa, puuta, muovia tai valoa. Samalla se vie lukijan huikealle matkalle: pysähdymme Aleksanteri Suuren taistelukentillä, Vesuviuksen p...
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys