Varausohjeet

Varausohjeet

Varausohjeet
Verkkopalvelussamme varaaminen on helppoa ja nopeaa. Mikäli kuulut Akateemisen Ystäväklubiin ja olet rekisteröitynyt verkkopalveluumme, saat hyödynnettyä ystävähintaiset tarjouksemme myös varauksesi yhteydessä.

Varaamisen vaiheet lyhyesti

1. Etsi haluamasi kirja ja lisää se koriin klikkaamalla kirjan tietojen yhteydessä olevaa vihreää korin kuvaa. Voit lisätä tällä tavalla useamman kirjan ostoskoriin.

2. Koria klikkaamalla voit tarkastella valitsemiasi kirjoja, muuttaa tilausmääriä ja jatkaa varaamiseen. Kun olet lisännyt koriisi kaikki kirjat, jotka haluat varata, klikkaa korissa linkkiä ”varaa”.

3. Varaa & nouda -näkymässä voit vielä muokata varausmääriä ja poistaa tuotteen koristasi.

4. Täytä vaadittavat tiedot sekä tarkista tilauksen yhteenveto. Klikkaamalla ”varaa” hyväksyt varauksesi.

5. Varaamisen jälkeen saat varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

6. Saat erillisen ilmoituksen, kun voit noutaa varauksesi Helsingin myymälästä (Keskuskatu 1, 00100 Helsinki). Pidämme kirjat varattuina 2 päivää noutoilmoituksen lähettämisestä. Huomaathan, että varauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää. 

Tuotteiden haku
Etsi haluamasi kirja esimerkiksi tekijän, kirjan nimen tai ISBN-numeron avulla. Voit etsiä haluamasi kirjan myös kirjavalikoima-linkin kautta. Mikäli kaipaat lukuvinkkejä, tutustu henkilökunnan lukuvinkkeihin (linkki sivun yläosassa) tai ajankohtaisiin kirjoihin. Esittelemme myös blogiteksteissä ajankohtaisia kirjoja.