Varaa & nouda -ehdot

Varaa & nouda -ehdot

Yleistä

- Varaukset ovat noudettavissa vain Helsingin myymälästä, Kirjatalosta.
- Akateeminen ei vastaa mahdollisista viivästyksistä, teknisistä virheistä, kirjan ilmestymisajan muuttumisesta tai virheistä tuotetiedoissa. Pidätämme myös oikeuden varauksen peruuttamiseen, jos tuote on loppunut tavarantoimittajaltamme, sekä hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden varauksen perumiseen erityisistä syistä.
- Verkkopalvelussa voi varata tuotteita myös rekisteröitymättä. Asiakkaan antamia yhteystietoja käytetään vain tehdyn varauksen käsittelyyn.


Toimitusajat

Akateemisen Kirjakaupan verkkopalvelussa varattavilla tuotteilla on nähtävillä arvio varauksen käsittelyajasta. Käsittelyaikaan vaikuttaa se onko tuotetta myymälässä vai tilataanko se kustantajalta. Myymälästä löytyvien tuotteiden varauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää. Kotimaisilta kustantajilta tilattavien tuotteiden toimitusaika on lyhyempi kuin ulkomaisilta kustantajilta tilattavien.

Verkkopalvelussa saattaa myös näkyä tuotteita, jotka eivät ole varattavissa. Tuotteen yhteydessä ei tällöin ole korin kuvaketta. Tällainen tuote voi olla uutuus, jota ei vielä ole julkaistu, tai tuote on hetkellisesti loppunut myymälästä tai kirjan painos voi olla kustantajalta loppuunmyyty.

Pidämme tuotteen varattuna 2 päivää.Hinnat ja maksaminen

Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Kirjojen arvonlisävero on 10 % ja muiden tuotteiden arvonlisävero on 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Varatut kirjat maksetaan noudettaessa myymälässä.Varauksen viivästyminen

Teemme parhaamme varataksemme tuotteet asiakkaillemme niin nopeasti kuin mahdollista, mutta valitettavasti varauksissa tulee joskus viivästyksiä. Emme voi taata, että varaus on noudettavissa tiettynä päivänä. Jos tuotteen varaaminen viivästyy, lähetämme sähköpostitse ilmoituksen myöhästymisestä.Varauksen peruuntuminen

Myymme tuotteita, joita on omassa tai tavarantoimittajamme varastossa. Mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sitä ei muusta syystä voida varata, varaamme oikeuden varauksen peruuttamiseen. Varauksen peruuntuessa asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tieto asiasta.