Top 10 lasten ja nuorten kirjat

 1. Hajonnut lauma
  Hunter ErinSidottu 2020, suomi
  2390
  Kolmen etevän nuoren villieläimen – leijonan, norsun ja paviaanin – näkökulmasta kerrottu Uljasmaa tempaa mukaansa kaikki Soturikissojen ja jännityksen ystävät. Kuule savannin kutsu!
 2. Malamanteri
  Taylor ThomasSidottu 2020, suomi
  2390
  Malamanteri aloittaa trilogian, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille. Siellä monet vannovat nähneensä mystisen kiehtovan merihirviö malamanterin…
 3. Muumipeikko majakkasaarella
  Heilala KatariinaSidottu 2020, suomi
  1790
  Muumipeikko viettää 75-vuotisjuhlaansa suojelemalla korvaamattoman arvokasta saaristoluontoa.
 4. Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
  McBratney Sam, Jeram AnitaPahvisivuinen kirja 2019, suomi
  1090
  Sydäntä lämmittävän iltasatuklassikon saa nyt perheen pienimpien käsiin sopivana katselukirjana! On nukkumaanmenoaika, ja Pikku Pupulla on tärkeää asiaa. "Arvaa kuinka paljon minä rakastan sinua?" se kysyy Isolta Pupulta. Pikku Pupu levittää käsivartensa ja pomppii korkealle näyttääkseen rakkautensa määrän. Isolla Pupulla riittää rakkautta takaisin...
 5. Kuinkas sitten kävikään?
  Jansson ToveSidottu 1997, suomi
  1990
  Lastenkamarin klassikko, Tove Janssonin kertoma ja kuvittama iki-ihana kuvakirja Tove Janssonin kuvittama ja kertoma nelivärinen kuvakirja, reikäkirja, jossa Muumipeikko, Mymmeli ja pikku Myy seikkailevat ja joutuvat ihmeellisiin kommelluksiin. Kuinkas sitten kävikään? - kysytään ja lukija pääsee eteenpäin kurkistamalla uteliaisuutta herättäviin reikiin.
 6. Poika, myyrä, kettu ja hevonen
  Mackesy CharlieSidottu 2020, suomi
  2490
  Poika tapaa myyrän, ja he lähtevät metsään kävelylle. Seuraan liittyvät kettu ja hevonen. Tällä porukalla pohditaan elämän suuria kysymyksiä: Milloin tunnemme suurinta vapautta? Mitä meistä tulee isona? Onko pulmaa, jota pala kakkua ei ratkaisisi? Loisteliaasti kuvitetussa kertomuksessa kyyneleet ovat osoitus vahvuudesta, ja rohkein on se, joka uskaltaa pyytää apua.
 7. Prinsessa Pikkiriikki ja huutava vääryys
  Lampela HanneleSidottu 2019, suomi
  2490
  Edes prinsessat eivät välty aikuisten hölmöiltä säännöiltä. Ratkiriemukas kirja lapsen elämän huutavista vääryyksistä. Miksi pitää syödä joka päivä voipottua, vaikka kaikki ihanat jälkiruuat on keksitty? Miksi ei saa laittaa ulos sinistä rimpsuhametta vaan pitää käyttää kahisevia toppahousuja? Koska Pikkiriikki ei jaksa selittää aikuisille ih...
 8. Olga ja haiseva olio ulkoavaruudesta
  Gravel EliseSidottu 2019, suomi
  2490
  Hurmaavan Olgan maailmassa tiede ja mielikuvitus sekoittuvat. Sarjakuvaromaani lapsieläintieteilijä Olgasta, jonka tarkkanäköiset havainnot ympäristöstään kirvoittavat naurun takuuvarmasti myös aikuislukijoissaan.
 9. Nälkäpeli 1-3 (uusi laitos)
  Collins SuzanneNidottu 2020, suomi
  2390
  Tältäkö näyttää tulevaisuuden maailma? Suzanne Collinsin supersuosittu trilogia Katniss Everdeenistä on kaikkien aikojen dystopiasarja.
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu