Top 10 lasten ja nuorten kirjat

 1. ZoneVD kiehtovan tiedon jäljillä
  Leppälä JoonaSidottu 2021, suomi
  2190
  Miltä avaruus haisee? Voiko ihmisestä tulla kuolematon? ZoneVD selvittää! Suosittu, tiedonjanoinen tubettaja etsii vastauksia maailmankaikkeuden kiehtovimpiin kysymyksiin.
 2. Metsän ääniä (ääniefektikirja)
  Iossa FedericaSidottu 2018, suomi
  1690
  Pienet lapset nauttivat, kun he tapaavat metsän äänekkäät eläimet tässä ihastuttavasti kuvitetussa kirjassa ja kuulevat niiden äänet painamalla sivuja. Ikäsuositus 0 .
 3. Kuka kaappasi auringon?
  Kunnas Maurisuomi
  3290
 4. Soiva laulukirja
  Perkiö SoiliSidottu 2013, suomi
  2690
  Aivan uudenlainen laulukirja: nappia painamalla saat pianosäestyksen jokaiseen viiteenkymmeneen lastenlauluun. Laulujen sanat nuotteineen kirjassa, jota siivittää Terese Bastin iloinen nelivärikuvitus.
 5. Me olimme valehtelijoita
  Lockhart ENidottu 2021, suomi
  2490
  New York Timesin bestseller vihdoin suomeksi!”Jännittävä, kaunis ja kipunoivan älykäs. Me olimme valehtelijoita on unohtumaton” – John Green, Tähtiin kirjoitettu virhe -kirjan kirjoittaja
 6. Bex ja luovuuden lähde
  Laiho Kimmo, ymsuomi
  2690
 7. Tatu ja Patu Helsingissä
  Havukainen AinoSidottu 2020, suomi
  2490
  Vietä vauhdikas päivä Tatun ja Patun seurassa maamme 200 vuotta täyttävän pääkaupungin pyörteissä. Tatu ja Patu tulevat Helsinkiin tapaamaan Jori-serkkuaan, mutta pojilla on vaikeuksia pysyä kiireisen kaverin vauhdissa. Kaksikko seikkailee tutuissa kohteissa Kansallismuseosta Olympiastadionille, Linnanmäeltä Kauppatorille ja Korkeasaareen. Ja kun k...
 8. Kisuliin sarjiskerho
  Pilkey DavSidottu 2021, suomi
  2490
  Uuden ja ennennäkemättömän sarjan alku. Kisulii yrittää ystäviensä kanssa opettaa 21 vauvasammakkoa luomaan omia sarjakuvia!
 9. Varjot. Kirja 1: Helähdys
  Parvela Timosuomi
  Ystävähinta:
  1990
  2490
  Tontut liikkuvat vain pimeässä. Pete tekee kohtalokkaan vaihtokaupan pelastaakseen ystävänsä. Mitä menetät, kun luovut varjostasi? Trillerimäisessä seikkailussa joulun myytti paljastuu aivan erilaiseksi kuin kukaan on kuvitellut.