Top 10 lasten ja nuorten kirjat

 1. Poika, myyrä, kettu ja hevonen
  Mackesy CharlieSidottu 2020, suomi
  2490
  Poika tapaa myyrän, ja he lähtevät metsään kävelylle. Seuraan liittyvät kettu ja hevonen. Tällä porukalla pohditaan elämän suuria kysymyksiä: Milloin tunnemme suurinta vapautta? Mitä meistä tulee isona? Onko pulmaa, jota pala kakkua ei ratkaisisi? Loisteliaasti kuvitetussa kertomuksessa kyyneleet ovat osoitus vahvuudesta, ja rohkein on se, joka uskaltaa pyytää apua.
 2. Hajonnut lauma
  Hunter ErinSidottu 2020, suomi
  2390
  Kolmen etevän nuoren villieläimen – leijonan, norsun ja paviaanin – näkökulmasta kerrottu Uljasmaa tempaa mukaansa kaikki Soturikissojen ja jännityksen ystävät. Kuule savannin kutsu!
 3. 1790
  Tämä kirja on tulvillaan kawaii-ihanuutta. Kirja johdattaa piirtämään suloisia hahmoja suositulla kawaii-tyylillä. Mukana on paljon hauskoja hahmoja ja esineitä, joiden synty esitetään havainnollisesti vaihe vaiheelta. Piirrosaiheiden matkassa liikutaan myös eri puolilla maailmaa – millainen onkaan Eiffel-torni kawaii-tyyliin, entä japanilaise...
 4. Rautamiehen arvoitus
  Bagge TapaniSidottu 2020, suomi
  1990
  Halleyn komeetta uhkaa maapalloa. Helsingin yötaivaalla näkyy myös outoja valoja sekä räiskyviä punaisia salamoita, ja Bulevardin tienoilla liikkuu väkivahva nelikätinen rautamies. Kun insinööri Kallander katoaa koirineen ja verstaineen, poliisi on ihmeissään ja Apassit tarttuvat toimeen. Keitä ovat salaperäiset naamiomiehet? Miten juttuun liittyy ...
 5. Luonnon ääniä: Maailman linnut
  Hunter RobertSidottu 2019, suomi
  1590
  Lennähdä lintujen äänimaisemiin ympäri maailman. Paina nappia ja kuuntele laulukonserttia kymmenessä eri ympäristössä: erotatko sademetsän papukaijojen korkean sirkutuksen, vuoriston korppien karkean raakunnan tai kaupungin laululintujen liverryksen. Samalla tutustut moniin mielenkiintoisiin lintulajeihin.
 6. 2590
  Kunnianhimo ruokkii häntä.Kilpailu kannustaa häntä.Mutta vallalla on hintansa.
 7. Supermarsu ja Rosvo-Rasvis
  Noronen PaulaSidottu 2020, suomi
  2290
  Apua, missä Marsu-Halosen taikajuomapullo on? Hurja ja yllättävä seikkailu starttaa Itäkeskuksesta ja huipentuu Tyynenmeren valtavalle roskapyörteelle.
 8. Muumipeikko ja näkymätön vieras
  Davidsson Cecilia, Jansson ToveSidottu 2019, suomi
  1990
  Tove Janssonin viisaaseen ja koskettavaan klassikkotarinaan perustuvassa kuvakirjassa muumiperhe saa vieraakseen hyvin erikoisen henkilön.
 9. Kysy ja kurkista! Hyvä vai paha muovi?
  Daynes KatiePahvisivuinen kirja 2020, suomi
  2090
  Tässä hauskasti kuvitetussa tietokirjassa on 60 avattavaa luukkua ja loputtomasti kiinnostavaa tietoa muovin hyvistä ja huonoista puolista.
 10. Otusten joukossa
  Järvinen AinoSidottu 2019, suomi
  2790
  Tiesitkö, että merihevonen on ainoa laji maailmankaikkeudessa jossa miespuolinen yksilö synnyttää lajin poikaset? Tuhat ja yksi otusta –kuvitettu tietokirja sai ilmestyessään innostuneen vastaanoton ja on julkaistu sittemmin myös kiinaksi ja latviaksikin. Nyt samat tekijät tutkivat uusia nisäkkäitä, lintuja, matelijoita ja hyönteisiä ja esittelev...
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu