Top 10 lasten ja nuorten kirjat

 1. Onnelliset aakkoset
  Nivukoski PaulaSidottu 2021, suomi
  2990
  Hurmaava Muumi-aakkoskirja tutustuttaa kirjainten loputtomiin mahdollisuuksiin. Tarinat vievät pienet ja suuret lukijat aina jännittävistä myrskyistä iloisiin juhliin ja haikeisiin hetkiin. Niiden sanat ja sanaleikit jäävät mieleen mehustumaan, yhdessä ääneen tai itsekseen hiljaa luettuina. Kirjailija Paula Nivukosken sanailemia tekstejä elävöi...
 2. 790
  Tervetuloa värikkäälle aakkosseikkailulle! Hurmaavan hauskoja Muumi-aakkosvärityskuvia. Iloisessa värityskirjassa riittää paljon puuhattavaa ja oivallettavaa. Värityskuvat ja puuhatehtävät tutustuttavat kirjaimiin. Värityskuvien pohjana on Tove Janssonin alkuperäisiä muumipiirroksia. Kuvien kaverina on Onnelliset aakkoset -kirjasta tuttuja tekstejä.
 3. Ella ja kaverit etäkoulussa
  Parvela TimoSidottu 2021, suomi
  2290
  Kun maailma huolestuttaa, yhteistä iloa ja turvallisia kavereita tarvitaan enemmän kuin koskaan.
 4. Koiramies Kirppujen herra
  Pilkey DavSidottu 2021, suomi
  2490
  Kun ajat ovat kovat, ja seuraukset julmat, yllättävä sankari nousee! Viides hykerryttävän hauska Koiramies-kirja.
 5. Pöräyttelevä mestarietsivä ratkaisee jälleen! Terävästä päättelykyvystään tunnetun Peppusen uusi osa tarjoaa jälleen kiperiä arvoituksia. Troll on taiteilijanimi, jota käyttävät japanilaiset Yoko Tanaka (s. 1976) ja kuvittaja Masahide Fukasawa (s. 1981).
 6. Syvässä päässä
  Kinney JeffSidottu 2020, suomi
  1990
  Jeff Kinneyn kansainvälisen Neropatin päiväkirja -menestyssarjan 15. teos Syvässä päässä kertoo Greg Heffleyn perheen matkailuautoreissusta. Toiveissa on kaikkien aikojen kesäloma!
 7. Nolo elämäni: Olisinpa suosittu
  Russell Rachel RenéeSidottu 2020, suomi
  2190
  14-vuotiaan Nikkin elämää seurannut päiväkirjamuotoinen Nolo elämäni -sarja on noussut myyntilistojen kärkeen ympäri maailman. Sarjaa on julkaistu jo yli 40 maassa ja sen kirjoja myyty yli 45 miljoonaa kappaletta. Nolo elämäni on täydellinen, glitterimpi vastine Neropatin päiväkirjoille.
 8. Puppe tykkää musiikista
  Hill EricPahvisivuinen kirja 2020, suomi
  1890
  Soiva ääninappikirja kaikille Pupen ystäville. Tule mukaan Pupen kivaan musiikkituokioon! Kurkista luukkujen alle ja paina ääninappeja. Iloisessa kirjassa riittää katseltavaa moneksi kerraksi.
 9. Pipsa Possu - Pipsa eläintarhassa
  Karhu SatuPahvisivuinen kirja 2021, suomi
  1690
  Pipsa Possun iloinen kurkistusluukkukirja eläintarhan eläimistä! Pipsa Possun päiväkotiryhmä menee retkelle eläintarhaan. Avaa luukut ja kurkista, millaisia asukkaita eläintarhassa on. Pidä kuitenkin mielessä, että Rouva Gaselli pelästyy todella helposti. Hauskoja hetkiä Pipsa Possun kanssa!
 10. Hulluja satuja
  Noronen Paula, Kivelä MinnaSidottu 2021, suomi
  2190
  Komiikan mestarit vauhdissa: pähkähulluissa saduissa seikkailevat mm. kauhuoravat, coolit bilekissat, toimelias Kakkakikkare sekä villit vauvat.
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu