Rekisteröityminen

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen akateeminen.com:iin
Verkkokauppaamme voit rekisteröityä tästä linkistä.

Täytä lomakkeelle nimesi ja yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksenasi. Mikäli kuulut jo Akateemisen Kirjakaupan Ystäväklubiin, sinun kannattaa rekisteröityä samalla sähköpostisoitteella, kuin Ystäväklubiin, niin saat ystävähintaiset tarjoukset käyttöösi myös verkkokaupassamme. Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä. Voit myös rekisteröityä tilausta tehdessäsi tai kun liityt Ystäväklubiin.

Rekisteröitymiseen tarvitaan nimi ja sähköpostiosoite.

Tilaamiseen tarvittavat pakolliset tiedot ovat sähköpostiosoite, nimi, osoite Suomessa ja puhelinnumero.

Uutiskirjeen voi tilata sähköpostiosoitteen antamalla joko rekisteröitymätön ja rekisteröitynyt asiakas.

Miksi rekisteröityä?
Kun olet rekisteröitynyt, sinun ei tarvitse aina syöttää omia tietojasi tilauksesi yhteydessä. Mikäli kuulut Akateemisen Kirjakaupan ystäväklubiin ja olet rekisteröitynyt akateeminen.com:iin pystyt hyödyntämään vain ystäväklubilaisille tarkoitetut tarjoushinnat myös verkkokaupassa. Rekisteröityneenä asiakkaana voit selailla tekemisiäsi tilauksia, tallentaa vaihtoehtoisen toimitusosoitteen osoitekirjaasi, arvostella kirjoja ja laatia toivelistoja kirjoista, jotka haluat lukea. Rekisteröityneenä asiakkaana tilaat nopeasti ja vaivattomasti, koska yhteystietosi ovat tallessa. Rekisteröityminen on maksutonta. Verkkokaupassa voi tehdä tilauksia myös rekisteröitymättä.

Alle 18-vuotiaalla rekisteröityjällä tulee olla huoltajien hyväksyntä. Alle 16-vuotias ei voi rekisteröityä verkkokauppaan.

Unohditko salasanan?
Klikkaa Unohditko salasanasi? -linkkiä ja seuraa ohjeita.

Asiakasrekisteriseloste
Asiakasrekisteriselosteemme löytyy täältä.